Normális hogy így érzem?
Figyelt kérdés
Egy 22 éves szűz pasi vagyok, aki rendkívül irígyli azokat az embereket akik 12,13 évesen már szexelnek. Sőt még azokat is akik buliban lerészegedett csajokat tesznek magukévá. Nem tudom elhinni hogy nekem ilyenben nem volt részem.2014. nov. 2. 20:56
1/6 anonim válasza:
a részeg kislányok kihasználásánál még a prostizás is jobb
tedd azt, ha nagyon hiányzik
2/6 anonim válasza:
Ha 13 évesen elvesztetted volna, lehet azt kívánnád bár ne tetted volna.
De amúgy ha rendes ember vagy ettől függetlenül, vagyis ha nem izgulsz be 12 évesekre akkor felőlem érezhetsz így, normális.
3/6 anonim válasza:
Persze, szerintem normális, én is kb. így vagyok ezzel.
4/6 anonim válasza:
Én nem vagyok így. Egyáltalán nem irigylem ezeket az embereket. Én nem kiélni akarom magam, hanem komoly kapcsolatban, a szerelmemmel elveszíteni. Csak sajnos manapság erre már nem nagyon van kereslet.
5/6 A kérdező kommentje:
Idővel én is akarok komoly kapcsolatot de egyenlőre a betanulás sem árt.
2014. nov. 4. 23:54
6/6 anonim válasza:
Sajnos az nagy a baj, hogy ez nem olyan dolog, amit bármikor elő lehet venni, hogy gyakoroljon az ember. Ha pl. valaki zongorázni akar tanulni, akkor leül elé és gyakorol rajta; vagy ha valaki síelni akar tanulni, akkor kimegy a hóra, fölteszi a síléceket és így tovább; lehetne sorolni a végtelenségig. Én emiatt azt mondom, hogy számomra a lányokkal, nőkkel való gyakorlás a világon a legnehezebb gyakorlás, mert ha nincsen kivel gyakorolni, akkor úgy gyakorlás sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!