22 évesen szűznek lenni csak szerintem gáz?
Kezdjük azzal hogy 22 évesen már nem srácként kellene magadra tekinteni hanem FÉRFIKÉNT. Nem kell túlbonyolítani, túl filózni mindent, fantazmagóriákat gyártani. Add önmagad, a nők értékelik ezt.
39F
mi az, hogy gáz? mitől lenne gáz? mert ma már 14 évesen szexel a többség? butább vagy te attól, hogy 22 évesen szűz vagy? csúnyább? kevésbé vicces, jófej stb?
én 24 évesen vesztettem el a szüzességem és egy percig sem éreztem gáznak, mert tudom, hogy nem azért volt, mert nem lett volna kivel, csak nem akartam akárkivel, akárhogy. persze kicsit zavart, hogy nem vettem részt az ilyen tipikus csajos szexről szóló beszélgetésekben meg hiányzott is a fizikai része, vágytam is rá, de egy másodpercig se éreztem magam emiatt lúzernek. mert tudom, hogy amúgy nem vagyok az. külsőre, belsőre nincs gond velem, egyszerűen csak nem volt megfelelő személy és alkalom ennyi idős koromig. ez van.
ha elfogadsz egy jó tanácsot, szerintem te se várd az igazit, mert az nem létezik. szemmel láthatólag téged zavar a dolog, akkor szedj fel valakit, akihez vonzódsz és tedd meg, amit tenned kell. ha annyira gáznak érzed ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!