Milyen fajta óvszert vegyek?
A barátnőmmel arra az elhatározásra jutottunk, hogy le szeretnénk feküdni egymással, mindketten szüzek vagyunk.
Ha jól tudom az óvszer méretezése: 52. 54 és 56 mm.
Na szóval én nézegettem a durex oldalán, és mindegyiknél más méret van megadva. Ha pl. a durex love-nál 56-os van kiírva, akkor abból csak olyan méretben van?
Tegyük fel hogy nekem az 54-es lenne az ideális, akkor az 56-os lecsúszna, az 52-es meg elszakadna, vagy hogy van ez? bocsánat a tudatlanságomért...
Utólag annyit, hogy ti milyen márkájút/fajtájút ajánlanátok a tapasztalataitok alapján?:) 16/F
Ennyire nem vagyok otthon a számokban, de most pénz ide vagy oda, vegyél mindháromból és húzd fel, próbáld ki, addig is gyakorlod a felhelyezését.
Úgy tudom nekem is durex volt az első, de rémes árban van, így masculant szoktunk használni és 2,5 év alatt egy sem lyukadt ki.
Van abból is különböző tíousú: sima felületű, érdesebb falú, vékonyabb, ilyen ízesített...
De szerintem valahol minden óvszer jó. Durexnél nem a minőséget, hanem a márkát kell megfizetni. Tescoba 3 db-os óvszer a pénztárnál 1024 ft??? Masculant veszünk a gyógyszertárban, egy 10 db-os pakk 980 vagy 1020 ft, attól függ melyik fajta.
Kb ennyi. De ha van pénz dögivel, akkor maradhattok a durexnél is, mert állítólag az is nagyon biztonságos.
Masculant lehet ugyanúgy venni drogériákban/áruházakban?
Valahol fel van tüntetve a dobozán a méret?
Tudom hülye kérdés, de pontosan hogyan mérjem meg a farkam átmérőjét?
Persze lehet bárhol kapni. Tesco, dm, auchan, sőt még kisebb boltokban is.
53 + - 1 mm kb a nagysága.
Amúgy úgy tudod a legjobban megmérni, ha felpróbálsz pár óvszert. De a mérőszalagot is körbetekerheted rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!