Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen fajta óvszert vegyek?

Milyen fajta óvszert vegyek?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel arra az elhatározásra jutottunk, hogy le szeretnénk feküdni egymással, mindketten szüzek vagyunk.

Ha jól tudom az óvszer méretezése: 52. 54 és 56 mm.

Na szóval én nézegettem a durex oldalán, és mindegyiknél más méret van megadva. Ha pl. a durex love-nál 56-os van kiírva, akkor abból csak olyan méretben van?

Tegyük fel hogy nekem az 54-es lenne az ideális, akkor az 56-os lecsúszna, az 52-es meg elszakadna, vagy hogy van ez? bocsánat a tudatlanságomért...

Utólag annyit, hogy ti milyen márkájút/fajtájút ajánlanátok a tapasztalataitok alapján?:) 16/F

2014. okt. 31. 14:51
 1/9 plasztik@ä ***** válasza:
durex
2014. okt. 31. 14:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem elég kielégítő a válasz...:/
2014. okt. 31. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Ennyire nem vagyok otthon a számokban, de most pénz ide vagy oda, vegyél mindháromból és húzd fel, próbáld ki, addig is gyakorlod a felhelyezését.

Úgy tudom nekem is durex volt az első, de rémes árban van, így masculant szoktunk használni és 2,5 év alatt egy sem lyukadt ki.

Van abból is különböző tíousú: sima felületű, érdesebb falú, vékonyabb, ilyen ízesített...

De szerintem valahol minden óvszer jó. Durexnél nem a minőséget, hanem a márkát kell megfizetni. Tescoba 3 db-os óvszer a pénztárnál 1024 ft??? Masculant veszünk a gyógyszertárban, egy 10 db-os pakk 980 vagy 1020 ft, attól függ melyik fajta.

Kb ennyi. De ha van pénz dögivel, akkor maradhattok a durexnél is, mert állítólag az is nagyon biztonságos.

2014. okt. 31. 14:58
 4/9 Big Poppa ***** válasza:
egyszer felvettem uncsim ovszeret...es az a jo hogyha szorit, szoval en a te helyedbe megmernem a farkad atmerojet es egy ket milimeterrel kisebbet vennek
2014. okt. 31. 14:58
 5/9 A kérdező kommentje:

Masculant lehet ugyanúgy venni drogériákban/áruházakban?

Valahol fel van tüntetve a dobozán a méret?

Tudom hülye kérdés, de pontosan hogyan mérjem meg a farkam átmérőjét?

2014. okt. 31. 15:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Persze lehet bárhol kapni. Tesco, dm, auchan, sőt még kisebb boltokban is.

53 + - 1 mm kb a nagysága.

Amúgy úgy tudod a legjobban megmérni, ha felpróbálsz pár óvszert. De a mérőszalagot is körbetekerheted rajta.

2014. okt. 31. 15:09
 7/9 anonim válasza:
Az óvszer mérete a kerület fele, és hogy jól passzoljon, kicsit legyen kisebb az óvszer kerülete, mint a péniszé. Azaz ha mérőszalaggal a pénisz körbe 120mm ami az átlag, akkor 52-es azaz 104 mm óvszer pont jó lesz. Mérni meg simán puha centiméterszalaggal körbe lehet.
2014. okt. 31. 15:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2014. okt. 31. 15:18
 9/9 anonim ***** válasza:
mielőtt szexelnél, vegyél pár fajtát és ami a legkényelmesebb, azt használd, többit meg elosztogatod haverjaidnak. nekem is valamelyik majdnem lecsúszott, valamelyik meg olyan szoros volt, hogy alig bírtam ki.
2014. okt. 31. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!