Mennyi a normál kor a szüzesség elvesztéséhez? 15/16/17/18/vagy több? ki hány évesen vesztette el?
Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 08:20
1/7 anonim válasza:
Amikor úgy érzed hogy Őt nem csak szimplán meghúzni, hanem szeretni is tudod. :) Ott van a gond, amikor a fiatalabbja elhiszi/bebeszéli magának.
2/7 CptTomato válasza:
Én nem tartom jó ötletnek 15-17 év vagy elött elveszteni...de nem baj ha megtörténik.
Én 17évesen vesztettem el, bánom is meg nem is.
Leginkább az ideális partner, a nyugodt körülmények és a türelem az ami nagyon fontos ahhoz hogy az egyik félnek se legyen rossz élmény.
3/7 anonim válasza:
Természetesen nem az összes fiatal éretlen. :)
4/7 anonim válasza:
Én 20 évesen és nem nem bánom, hogy nem hamarabb. (bár utólag azt mondom, hogy más személlyel jobb lett volna, mert nagyon megalázóan viselkedett velem utána...)
20/L
5/7 anonim válasza:
Mindenkinel mas a normal kor, atol fugg h hogyan erez a masik irant, meg h fejlett e mar lelkileg-testileg.
En 17 voltam amikor elvesztettem, es nem is szerelembol tettem, de nem bantam meg. Annyi az egesz, h ki hogyan all hozza.
A kor nem is, inkabb a tobbi a fontos.
6/7 anonim válasza:
Nem szeretek elöre tervezgetni, sokat agyalni vmin. 14 voltam hajnal 3kor egy buszmegállòban xD Akkor ez tünt jó ötletnek, hát megtettem, nem bántam meg :)
7/7 anonim válasza:
Szerintem lányoknál 14 évesen. Fiúknál ha valaki korán érő, akkor 12-13, de legkésőbb 14 évesen. 30F (Szűz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!