Egy prostival vesztettem el a szüzességemet ennek lesz valami kihatása a jővőre?
"Ahhoz már tényleg teljesen balfa_sznak kell lennie, hogy ezt még el is mondja az élete szerelmének..."
Pedig ha igaz kapcsolatot akar, akkor nem szabad titkolózni. (Az én barátom is csinált gyerekkori csínyeket, amikhez hozzájárult a trágárság, esetleg az ivászat, de semmi olyan, amit bánni kéne, csak szülők ne tudjanak róla. Mindent elmondott, meg én is elmeséltem mindent, ami velem kapcsolatos meg folyamatosan osztunk meg egymással dolgokat, amik eszünkbe jutnak. A lényeg, hogy nincs titok. [max ha egy barátod titkát őrződ, aki megkér, hogy ne add tovább]).
A lényeg, hogy igaz kapcsolatban nincs titok, viszont ha ezt megtudja, nem fog jó szemmel nézni rád, nem lesz poénos, ami megzavarja a kapcsolatot.
Elcseszted.
Ha nem árulod el, hallgatag vagy (hazudsz neki) ami zavaró tényező, viszont ha elmondod az is rohadtul zavaró főleg a lány számára, mert évek múlva is felemlegetheti és fel lehet használni ellened.
Semmilyen.
Az, hogy esetleg egy lány nem akarna veled járni ez végett; ettől ne félj, sok normális nőt nem zavar, ha annó egyszer prostizott a barátja. Akinél ez kizáró ok, annál meg az önbizalom hiányod miatt amúgy sem volna esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!