Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy prostival vesztettem el a...

Egy prostival vesztettem el a szüzességemet ennek lesz valami kihatása a jővőre?

Figyelt kérdés
Egy kiránduláson voltunk egy haverommal és (Ő 19 én 17) és amikor nagy felbátorodva a szüzesség témára került a szó akkor megemlítettem egy ötletet.Azt nem mondom el, mert meg is valósítottuk..vagyis arról szolt volna hogy ha hazaérünk ő felhív egy prostit és elmondja neki a szitut mivel én akkor 17 voltam (felnőtt méretekkel 191 cm) ezért olyat kerestünk aki vállalta nem túl drágán ha én maszkban csinálom. Haver mindent elmondott amit én leírtam egy papira neki hogy ne beszéljen hozzám inkább csak úgy magában a hangulat teremtésért és hogy legyen kedves valamint hogy játssza túl magát mert én akkor még szűz voltam. Na ez sikerül köszönhetően a 38 százalékos fütyülős pálinkának. Persze a feltétel az volt hogy én majd neki hívok prostit mert Ő és Én is nem tudtunk volna beszélni ha saját magunknak kell lebeszélni (önbizalom hiány (ezért alqhol nélql nem is ment volna...)) Na és így vesztettem el. Egyáltalán nem bánom mert sose lesz valószínűleg barát nőm és ne gyertek azzal hogy "próbálj becsajozni meg a hasonló süket dumákkal mert ez nem így van.Teljesen megérte még akkor is ha valszeg a prosti csak azért csinált mindent úgy ahogy mert meglett mondva neki.ennek lesz valami kihatása a jövőre?

2014. okt. 28. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
ha majd életed szerelmének meséled, hogy egy prostival és hogyan vesztetted el és majd fejvesztve menekül tőled...akkor rájössz miről beszélünk
2014. okt. 28. 21:09
 12/16 anonim ***** válasza:
# 11: Ahhoz már tényleg teljesen balfa_sznak kell lennie, hogy ezt még el is mondja az élete szerelmének...
2014. okt. 28. 21:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden cselekedetnek van valamilyen hatása a jövőre. Mondok egy példát: Amíg a prostival henteregtél, ő nem tudta fogadni K.Z. válóperes ügyvédet, aki ezért egy másik rosszlányhoz volt kénytelen menni egy szopásra. Csakhogy ehhez a rosszlányhoz éppen X.Y. öntőmunkás készült menni, de mivel nem mehetett, kénytelen volt az asszonyával tölteni a kedvét. Vesztére, mert az asszony 9 hónap múlva egy fiúgyermeknek ad életet. Ez a fiú 17 év múlva egy májusi éjszakán lecsap majd egy szúnyogot, ami ilyeténképpen nem ébreszti fel O.G. biokémikust, aki kipihenten ébred, s efeletti örömében azon nyomban feltalálja az ebola ellenszerét, világméretű katasztrófától mentve neg az emberiséget.
2014. okt. 28. 21:36
 14/16 A kérdező kommentje:
ez meg a másik...Hogy ezt elmondanám életem nagy szerelmének? méert kéne vele sőt bárki mással (a szüleimet kivéve )öszintének lenni?
2014. okt. 28. 21:42
 15/16 anonim ***** válasza:

"Ahhoz már tényleg teljesen balfa_sznak kell lennie, hogy ezt még el is mondja az élete szerelmének..."

Pedig ha igaz kapcsolatot akar, akkor nem szabad titkolózni. (Az én barátom is csinált gyerekkori csínyeket, amikhez hozzájárult a trágárság, esetleg az ivászat, de semmi olyan, amit bánni kéne, csak szülők ne tudjanak róla. Mindent elmondott, meg én is elmeséltem mindent, ami velem kapcsolatos meg folyamatosan osztunk meg egymással dolgokat, amik eszünkbe jutnak. A lényeg, hogy nincs titok. [max ha egy barátod titkát őrződ, aki megkér, hogy ne add tovább]).

A lényeg, hogy igaz kapcsolatban nincs titok, viszont ha ezt megtudja, nem fog jó szemmel nézni rád, nem lesz poénos, ami megzavarja a kapcsolatot.

Elcseszted.

Ha nem árulod el, hallgatag vagy (hazudsz neki) ami zavaró tényező, viszont ha elmondod az is rohadtul zavaró főleg a lány számára, mert évek múlva is felemlegetheti és fel lehet használni ellened.

2014. okt. 29. 00:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen.

Az, hogy esetleg egy lány nem akarna veled járni ez végett; ettől ne félj, sok normális nőt nem zavar, ha annó egyszer prostizott a barátja. Akinél ez kizáró ok, annál meg az önbizalom hiányod miatt amúgy sem volna esélyed.

2014. okt. 29. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!