Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan vegyem el a szüzességét...

Hogyan vegyem el a szüzességét úgy, hogy a lehető legkevésbé fájjon neki? (többi lent)

Figyelt kérdés
A barátnőmmel nagyon szeretjük egymást és szeretnénk szexelni. Mindketten szüzek vagyunk. Egyszer majdnem összejött de pont hazajöttek a szülei és megzavartak a dologban. A következő találkozót már úgy terveztem, hogy nálunk legyen és senki ne legyen itthon. Nem szeretnék neki fájdalmat okozni és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám úgy elvenni a szüzességét, hogy a lehető legkevesebb fájdalmat okozzam neki?

2014. okt. 28. 03:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Izgasd fel amennyire csak lehet, szenteli elég figyelmet az előjátékra és legyél óvatos a behatoláskor. Ez a legtöbb, amit mehtehetsz, a többi rajta múlik, hogy mennyire van ellazulva. Viszont nagyon aranyos tőled, hogy Ennyire figyelsz rá, szerintem nem lesz gond. 😊
2014. okt. 28. 03:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. okt. 28. 03:47
 3/3 anonim válasza:
a legfontosabb a nyugalom. nélküle nem tud ellazulni. ha ideges, feszült, akkor nem lesz siker. ez jó ötlet, amit írtál. fontos a hosszú előjáték, hogy kellően fel legyen izgulva. a legjobb lovagló pozícióban megtörténnie, mivel akkor ő irányít, ő érzi hogy hogy jó neki. nekem így volt, de a fájdalmat nyilván nem lehet kikerülni. esetleg sikosítóval is készülhetsz.
2014. okt. 28. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!