Az leheséges hogy kisebb lett a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
Igazából csak azt vettem észre hogy ujjaztam magam és a megszokott egy ujj mellé (sajnos eddig csak egy fért be) befért még egy,teljesen kényelmesen, fájdalom nélkül.Lehet hogy eddig nem vettem észre vagy tényleg kisebb lett? Ha igen mitől?
Légyszi csak normális válaszokat!
2014. okt. 28. 00:11
11/13 anonim válasza:
abszolúte normális választ kaptál.
nagyon nagyon súlyos fogalomhiányaid vannak a szexről a biológiáról...
12/13 anonim válasza:
Ne baszogassátok már szegény lányt, a szűzhártya nagyon könnyen kiszakadhat, ráadásul még sportolsz is, valószínűleg kiszakadt, de attól még szűz vagy. Vagy lehetséges, hogy nagyon felizgultál, és két új is belefért, de inkább az első verzió a lehetséges. Remélem segítettem :D
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm 12-es
2014. okt. 28. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!