Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése (lakásos)...

Szüzesség elvesztése (lakásos) prostival?

Figyelt kérdés

Van itt aki így vesztette el? pozitív, negatív élményekre egyaránt kíváncsi lennék.

Tervezgetem hogy elmegyek az egyikhez, találtam is egy nagyon fullos szőkét rosszlányok.hu-n, de még nem tudtam magam rávenni, félek hogy nagyon zavarban lennék vagy ilyesmi.

22f

2014. okt. 25. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Komolyan érdekel, a fiúknál mit veszít el, aki a szüzesség elvesztésről beszél?
2014. okt. 25. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
28%

A szüzesség mértékegysége pontosan olyan mint a férfiúi méltóságnak, vagy gerincnek: Egy VOLT!

Nem prostiztam sosem emiatt.

2014. okt. 25. 20:14
 3/7 A kérdező kommentje:
#1 tökmindegy hogy hogy nevezzük szüzesség elvesztésének vagy akárminek, lényeg hogy szeretnék részesülni egy ilyen élményben! barátnőre nincs időm, ismerkedni meg pláne nem mert leköt a munkám. ezért látom ezt jó megoldásnak
2014. okt. 25. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Azon az estén mikor hozzá mennél elmész egy buliba leitatsz valakit és alárakod 2000+ helyett megvan 3-4000ftból
2014. okt. 25. 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Eltervezted, mi tart vissza?
2014. okt. 25. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
menj. jó lesz.
2014. okt. 26. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Menj Alexához.

[link]

2014. okt. 26. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!