Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűzhártya? Mással is történt...

Szűzhártya? Mással is történt ilyen? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
miután elveszítettem a szüzességem, a szűzhártyám úgymond megmaradt. nem tudom hogy ez így van-e valójában?! csak egy kis lyuk lett rajta úgymond. sok bosszúságot okozott a tampon miatt, mert rendszeresen beakadt és az néha fájt vagy kellemetlen volt. na most az történt hogy ma vettem észre hogy elszakadt teljesen. most így lóg ott.. ezzel mi a teendő? mással történt már ilyen?! kérlek segítsetek?! mit tegyek vele. nem akarom hogy a párom észre vegye. mivel orálisan is szoktuk kényeztetni egymást, óhatatlan hogy észrevegye. le lehet ezt vágni?! vagy mi a teendő?!

2014. okt. 24. 19:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Az, hogy szexelt, nem jelenti azt, hogy nagy lány is hozzá.
2014. okt. 24. 19:50
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
11-es, úgy értettem, hogy nagy lánynak érzi magát hozzá. Gondoltam egyértelmű, de hát akkor mindegy...
2014. okt. 24. 19:52
 13/13 anonim válasza:

1.-menj el nogyogyaszhoz

2.-1

2015. febr. 9. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!