Mi történt velem? (Sürgős! )
Sziasztok.
Tegnap óta (01.14.)"odalenn" viszket...kicsit fáj is. és kicsit áttanulmányoztam magam, és szerintem be van gyulladva...olyan mintha egy kicsi seb is lenne rajta...
arra gondoltam, hogy ez lehet azért, mert szombaton a barátom megujjazott, és szerintem átszakadt a szűzhártyám, mert nagyon véreztem... esetleg emiatt? Mit tudnék most kezdeni? vagy miért van ez? segítség :)
Attól, hogy átszakad a szűzhártyád, nem kéne viszketni.
Gondolom nem mosott kezet rendesen, és szépen összeszedtél vmi fertőzést.
Egyéb infó: ha pisilek, akkor kicsit csíp....
amúgy hamarosan megjön a menzeszem is, de amiatt nem hiszem.
Ez az a helyzet, amikor le kell győzni a félelmet és elmenni. Én is féltem ennyi idősen, megértelek abszolút. Aztán a vizsgálat után meg úgy jöttem ki, hogy ettől paráztam..? Egyszer úgy is el kell menni, fog úgy fel, hogy hozzá tartozik a női léthez.. ugyan úgy, mint a terhesség, a szülés, és időnként a kis fertőzéseink..
Ha a szégyenlősség a gond, akkor keress női orvost, ha ez nem szempont, akkor olyat, akit ajánlanak, akinek van humora és jó szakember is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!