Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történt velem? (Sürgős! )

Mi történt velem? (Sürgős! )

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tegnap óta (01.14.)"odalenn" viszket...kicsit fáj is. és kicsit áttanulmányoztam magam, és szerintem be van gyulladva...olyan mintha egy kicsi seb is lenne rajta...

arra gondoltam, hogy ez lehet azért, mert szombaton a barátom megujjazott, és szerintem átszakadt a szűzhártyám, mert nagyon véreztem... esetleg emiatt? Mit tudnék most kezdeni? vagy miért van ez? segítség :)

2013. jan. 15. 22:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Még 1 kérdés. gyógyszertárban ha veszek Canestent, az használhat?
2013. jan. 16. 21:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy használ a Canesten, hiszen csak gombára jó, de abból sem mindegyik fajtára. Menj orvoshoz aki kenetet vesz és így a Neked legmegfelelőbb gyógyszert tudja felírni.
2013. jan. 17. 06:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem, mert ha más bajod van, akkor még rosszabb is lehet... inkább menj nőgyógyászhoz.
2013. jan. 17. 07:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindekinek, a barátom elkísér nőgyógyászhoz. :)
2013. jan. 17. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!