Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tánc közben kiszakadhat a...

Tánc közben kiszakadhat a szűzhártya?

Figyelt kérdés

Régóta a táncot sportként űzöm.. lehet h egy olyan mozdulat közben elszakadhat a szűzhártyám?

De ilyen esetben még szűznek számítok?

2010. jan. 24. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne!
2010. jan. 24. 20:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

nem valószínű h átfog szakadni. én balettoztam, sokáig, nem szakadt át.

ha át is szakadna, még szűz maradsz, csak fizikailag nem, szóval nőgyógyászati vizsgálaton látni fogják h a szűzhártya sérült, de ilyen extrém esetekben a teljes szűzhártya nemszokott átszakadni, csak megrepedni, vagy egy kis része szakad csak el amúgyis.

2010. jan. 24. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

igen elszakadhat.

De már elég sok helyen elhangzott hogy csak akkor veszted el a szüzességed ha lefexel valakivel;)

Most gondolj bele megkérdezi valaki hogy szűz vagy e? mit mondazs? h nem me tánc közbe elszakadt a szűzhártyáM-.-

2010. jan. 24. 20:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én lovaglás közben veszítettem el.Leszállásnál rosszul mozdultam és akkor éreztem,h rettenetesen fáj vmi,aztán vérzett is este.Kb 13-14 lehettem.De ha ilyen történne veled,akkor azt nem úgy kell elképzelni h kiszakad és nincs többé.Bereped,de attól még megmarad.Én még kb 1-1,5hónap után is éreztem,h van ott vmi "maradvány" amikor lefeküdtem a barátommal(ez jópár év után volt a "lovasbaleset" után).Persze az 1.szex így nem m volt fájdalmas legalább.
2010. jan. 24. 20:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha elég komoly megterheléssel volt rád a tánc...

Írod, hogy sportként táncolsz. Pl. ritmikus gimnasztika vagy akrobatikus rocky, vagy ilyesmi akkor nem mondom, hogy nem fordulhat elő de nem hiszem, hogy túl gyakori.

Ilyen esetben is szűz vagy természetesen. Bááár ezt nehezen magyarázod majd meg a pasidnak...

De ilyenkor inkább csak bereped a hüvely falának (mivel jó izmos) megfeszülése következtében. Le is válhat és kompletten eltávozhat, de azért ez nem mindennapos.

2010. jan. 24. 20:35
 6/11 anonim válasza:
elszakadhat ismerősömnek is úgy szakadt el h spárgázott utána egy csepp vér, ment nőgyógyászhoz és mondták neki h nincs semmi baj csak a szűzhártyája repedt meg
2010. jan. 24. 20:58
 7/11 anonim válasza:
5%
Sőt, még a veséd is leszakadhat!
2010. jan. 25. 08:09
 8/11 anonim válasza:
én 9évig ritmikusgimnasztikáztam, és nekem átszakadt, és ennek köszönhetően sokkal kevésbé fájt az első alkalom, mint másoknak.. De ettől még ugyanúgy szűznek számítottam azelőtt a bizonyos első előtt... :)
2010. jan. 25. 16:59
 9/11 anonim ***** válasza:
azt hiszem ezután sokat fogok táncolni
2010. jan. 25. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:

20:35-ösre reagálnék:

írod h majd a pasijának magyarázza...sztem ezen nincs mit magyarázni...mert vkinek pl. nincs is egyáltalán szűzhártyája...és az a pasi aki nem hiszi el a bnőjének h szűz..na arra mondom azt h nagyon nem érdemli meg h megkapja azt a lányt!!!

a kérdésre válaszolva:

igen, kiszakadhat de nagyon ritka attól függ h milyen vastag a hártyád meg h mennyire feszül meg ott bent olyankor...

2010. jan. 26. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!