Tánc közben kiszakadhat a szűzhártya?
Régóta a táncot sportként űzöm.. lehet h egy olyan mozdulat közben elszakadhat a szűzhártyám?
De ilyen esetben még szűznek számítok?
nem valószínű h átfog szakadni. én balettoztam, sokáig, nem szakadt át.
ha át is szakadna, még szűz maradsz, csak fizikailag nem, szóval nőgyógyászati vizsgálaton látni fogják h a szűzhártya sérült, de ilyen extrém esetekben a teljes szűzhártya nemszokott átszakadni, csak megrepedni, vagy egy kis része szakad csak el amúgyis.
igen elszakadhat.
De már elég sok helyen elhangzott hogy csak akkor veszted el a szüzességed ha lefexel valakivel;)
Most gondolj bele megkérdezi valaki hogy szűz vagy e? mit mondazs? h nem me tánc közbe elszakadt a szűzhártyáM-.-
Hát ha elég komoly megterheléssel volt rád a tánc...
Írod, hogy sportként táncolsz. Pl. ritmikus gimnasztika vagy akrobatikus rocky, vagy ilyesmi akkor nem mondom, hogy nem fordulhat elő de nem hiszem, hogy túl gyakori.
Ilyen esetben is szűz vagy természetesen. Bááár ezt nehezen magyarázod majd meg a pasidnak...
De ilyenkor inkább csak bereped a hüvely falának (mivel jó izmos) megfeszülése következtében. Le is válhat és kompletten eltávozhat, de azért ez nem mindennapos.
20:35-ösre reagálnék:
írod h majd a pasijának magyarázza...sztem ezen nincs mit magyarázni...mert vkinek pl. nincs is egyáltalán szűzhártyája...és az a pasi aki nem hiszi el a bnőjének h szűz..na arra mondom azt h nagyon nem érdemli meg h megkapja azt a lányt!!!
a kérdésre válaszolva:
igen, kiszakadhat de nagyon ritka attól függ h milyen vastag a hártyád meg h mennyire feszül meg ott bent olyankor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!