Lovaglás során is kiszakadhat a szűzhártya? Hogy? Hogy lehet észrevenni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 14:02
2/12 anonim válasza:
Ezer ilyen kérdés van, vissza szabad kérdezni? Te lovagolsz? Az az érzésem néhányan a fiúkon lovaglás után szegény pacikra fognák. Csak érdekel, én látatlanban is bízok benned :D Tudod ha már lusta voltál googlen, majd lusta voltál itt is keresni, kicsit dolgozz meg a válaszért :D
3/12 anonim válasza:
Lovaglás után is kiszakadhat meg lovaglás előtt is. Sőt még akkor is, ha soha életedben nem lovagoltál még.
4/12 anonim válasza:
nem. kizárólag csak misszionáriusban.
5/12 anonim válasza:
csakis misszionáriusban.ilyenkor akár fél liter is távozhat a szervezetedből,ezért a legjobb megoldás,ha lovaglás után azonnal feldugsz egy tampont!!
6/12 anonim válasza:
Ha egy f*szon lovagolsz, akkor tuti.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nem lehet normális válaszokat írni. Nem 13 éves vagyok, hanem egy 35 éves családanya, akinek van egy 9 éves kislánya...
2011. jún. 17. 13:48
8/12 anonim válasza:
Elméletben erősebb testedzésnél is előfordulhat. Elméletben. De honnan jött ez? Valami baj volt lovaglásnál? Vagy félsz, hogy megsérül a lányod? Ennyire azért nem kéne ezen aggódni.
9/12 A kérdező kommentje:
Mesélte, hogy egy vele egykorú lánynak "valami vérzett ott lent". Én pedig szintén hallottam valahol, hogy előfordulhat.
2011. jún. 17. 16:32
10/12 anonim válasza:
Előfordulni előfordulhat. De sétálás közben is. Vannak ritkaságok. De az is lehet, h megjött annak a lánynak. Mert erre is van példa, h ilyen fiatalon jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!