Hány évesen "ajánlatos" elveszteni a szüzességét egy csajnak? Srácok, szerintetek?
Nagyon nem, mivel egy nő nem beszél úgy saját magáról, hogy azt írja ki a nyilvánosságra, hogy egy KELLÉK, plusz hogy nem érti a srác, hogy a csajoknak miért olyan fontos kivárni a megfelelő srácot, a többi trágárság szerencsére nem maradt meg bennem.
Lehet itt magyarázkodni, de te szerintem egy pasi vagy. Most háríthatsz, meg tagadhatsz, mivel a tegnapi kommented törölve lett, így senki nem tudja ellenőrizni, hogy kinek van igaza. De a tegnapi trágár kommentedből teljesen kiderült, hogy srác vagy és nem lány.
nem vagyok srác!! "egy nő nem beszélne így magáról" - de így tekintek magamra mint egy kellékre ... ez van ... utálom a testem és magam. sokat voltam depis is és molesztáltak régebben többször is majdnem meg is erőszakoltak de még szűz vagyok. amúgy megint kezdek bedepizni meg anorexiás akarok lenni!! . . . szerinted??
nem feltétlen kell arra gondolni h pasi vagyok csak simán fölöslegesnek érzem az életemet -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!