Egy lány számára gumival, vagy gumi nélkül jobb/kellemesebb/ideálisabb elveszíteni?
Na most legyen elééééég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nőknek való óvszer is van, amit fel kell hejezni és aktus után el lehet távolítani.
Tehát innentől pofa be, hogy ki az önfeláldozó és a kérdésre koncentrálni!!!!!!
Köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok és nem agyhalott magukét mondó zombik!!! -.-
10-es, legyél kemény legény, tetsszél a lányoknak, de nekem kellemetlen ha egy férfi nem igazán hajlandó gumit használni.
Ez a makacsság és önteltség ahogy írsz. Nem akarok senkit bántani, de te mégis úgy veszed.
Kicsit meg tudod nézni arról az oldalról is, hogy miért gondolom jobbnak a gumit és, hogy miért okoz csalódást az, ha egy férfi nem hajlandó viselni?
A kérdésre koncentrálni, gumival a legjobb. Én azzal tapasztaltam, nagyon jó érzés, mert a biztonságérzet szex közben még boldogabbá tesz, mert ha a gumi kiszakad azt látom, viszont ha már gyenge a fogamzásgátló és még az orvos sem írt erősebbet, akkor nem tudod, hogy mi zajlik bennem, hogy nem-e esek véletlen teherebe. Azért is "irtóztam" ettől az elején, mert van egy ismerősöm aki gyógyszer mellett terhes lett és persze sokáig nem tudta, mert később kapott erősebb gyógyszert. A guminál legalább látom ha lyukas és ki lehet mosakodni és a mindig otthon lévő esemény utáni tablettát bevenni.
Gumival ideálisabb elveszíteni, de egyéntől is függő, amint már olvashattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!