Az első milyen lesz? Az az milyen érzés lesz? Azt hallotam hogy utána fog fájni a péniszem.. Ez igaz?
Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 14:56
11/17 A kérdező kommentje:
Hát kb 6-10 szóval eléggé tapasztalt lehet.
2014. nov. 21. 18:48
12/17 anonim válasza:
hát akkor kösd fel a gatyát ;)
hány éves a csaj, hogy ennyire tapasztalt? tudja rólad, hogy ez lesz az első? egyáltalán, a barátnőd, vagy csak alkalmi?
gumival tervezed az elsőt? akkor biztos nem fog fájni utána...
13/17 A kérdező kommentje:
Ő 24-éves és a barátnőm, gumival terveztem de úgy hogy először gumi nélkül be rakom néhányszor hogy a szüzességem mindenképp veszem el. Ja és arról tud hogy szűz vagyok.
2014. nov. 21. 19:32
14/17 anonim válasza:
Ha azon agyalsz, hogy ne stresszelj, az nem célravezető, mert tuti stresszelni fogsz :-) Ha úgymond lemész alfába akkor lesz a jó.
15/17 Hanariko válasza:
Gumi nélkül ne rakd be! (gondolom nem szed fogamzásgátlót a lány)
16/17 Hanariko válasza:
Attól még el fogod veszteni a szüzességed, ha gumiban csináljátok végig.
17/17 anonim válasza:
Mond el neki, hogy ő lesz az első, és kérd meg, hogy irányítson.
És rá figyelj, ne magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!