Ha 35 éves koromig nem voltam nővel, örökre szüz maradok?
Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 16:27
11/14 anonim válasza:
Valami kövér hülyeséget akartam ide trollkodni, de a 8-as válasz mindent visz. :D
Ekkora állatságot mondani, ez tipikusan olyan, hogy eszedbe jut az utcán és röhögsz magadban, mint egy gyökér.
Kérdező, te csak simán szánalmas vagy. Menj prostihoz, oda való vagy.
12/14 anonim válasza:
Hát, lassan már nem mész sokra a hátralévő idővel, nem? :( 50-60 éves kor fölött, ha feláll még, nagyjából már csak a házastársukkal szoktak nemi életet élni az emberek. De azért a társkeresőkön ma már elég népes réteget képeznek a nyugdíjasok. :)
Visszatérve a 35 évhez... Még semmi sem biztos. Attól függ, mennyire vagy egy rakás szerencsétlenség. De 35 évesen én sem fogom tudni, hol ismerkedjek :( És nekem is közeleg az a kor...
28f
13/14 anonim válasza:
Ha csoda történik és a lányok nem taszítják ki a szűz férfiakat, akkor még én is megtalálhatom és megtarthatom az első lányt, aki belém szeret. 26/F
14/14 anonim válasza:
Sajnos én is ennyi idős leszek lassan, mint a kérdező, és ugyanebben a reménytelen helyzetben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!