Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok. De már nem...

Szűz vagyok. De már nem akarok az lenni. Mit tegyek? 14L

Figyelt kérdés

2014. okt. 8. 18:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én dugok veled, ha akarod! Írj privit és küldj képet. ;)

16/F

Jó viccet félretéve! Miért nem akarsz az lenni? 14 évesen még korai elveszítened. Várj a megfelelő partnerre. :)

2014. okt. 8. 18:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Azthiszem segíthetek. :D 22/F
2014. okt. 8. 18:23
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
Szánalmas
2014. okt. 8. 18:26
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
Ha anyád lennék jól megvernélek és még a netet is kiköttetném , hogy ne tudj ilyeneket kiírni.
2014. okt. 8. 18:29
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
Szánalmas vagy te is Kérdező, meg a sok kiéhezett idióta is, akik egy 14 éves kislánynak ajánlkoznak fel.....bár nem hiába, gondolom nagyobb lányokkal nem tudnának mit kezdeni.
2014. okt. 8. 18:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha úgy érzed, készen állsz rá akkor csináld! Senkinek semmi köze,hogy mikor veszíted el. Egyáltalán nem vagyok annak a híve annak, hogy "az első az igazival legyen". De viszont nem kell elkapkodni sem a dolgot, mert ez az emlék örökre megmarad, és szerintem te se akarsz majd borzongva visszagondolni rá. Szóval, ha van kivel (barát,több mint barát,vagy a párod)és vágyódsz a szexre akkor nyugodtan,mert ez nem kortól függő. De ha csak azért akarod elveszíteni, mert gáznak érzed,hogy te még szűz vagy akkor ne tedd.Hülyeség.
2014. okt. 8. 18:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Küldj képet!
2014. okt. 8. 18:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szilvás buktát mert azt szeretem
2014. okt. 8. 18:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Tanulj, hogy legközelebb ne kérdezz ilyet, hanem ezen a kérdéseden is röhögj miszerint, hogy lehettél ennyire ostoba.

Ha csak úgy lefekszel valakiivel, akkor majd megbánod, nem szólok bele, nekem nem lesz lelkiismeret furdalásom.

Úgy gondolom várj egy kapcsolatra, legyen egy szerelmed, aztán elveszítheted.

2014. okt. 8. 19:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Szánalmasak akik leponozzák az embereket. Az ilyeneknek mindnek kellene egy jó munka hely hogy neérjenek rá gyakorizni.
2014. okt. 8. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!