Szerintetek észreveszi, hogy nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
Mar lefekudtem el lannyal.
A mostani baratnommel akarunk sexxelni es az en kerdesem az hogy : eszreveszi hogy en voltam mar novel ???
Mert o egy szuz sraccal akarna elveszteni es nem akarnek a lelkebe taposni (azt mondta hogy nem tudna megbocsajtani nekem ha kiderulne hogy mar volt elotte kufirc... )
2014. okt. 6. 19:31
2/7 anonim válasza:
Simán észre lehet venni, ezt elbuktad.
3/7 anonim válasza:
Hát... Ha Kezdő vagy, akkor nem igazán, de ha vágod, profivagy akkor lehet hogy észre fogja venni! Próbáld úgy ahogy először! :)
5/7 anonim válasza:
régi csaj ismerősöm(nagy szűzoltó) mesélte, hogy az egyik srác másodszorra ügyetlenebb volt mint elsőre. van remény számodra ...
6/7 anonim válasza:
Ó bakker, hány évesek vagytok?? Hát én észrevenném, de már van a hátam mögött 10 év, és 10 pasi, akikből történetesen az utolsó volt szűz :D De 14 évesen lehet bármit elhittem volna :))
Minden esetre egy kapcsolat alapja az őszinteség, és nem szép dolog átverni a másikat... Viszont ha eddig állítottad neki hogy nem voltál még csajjal, akkor hát, nem is tudom... Sehogyse szép dolog a hazugság.
29n
7/7 anonim válasza:
"Mert o egy szuz sraccal akarna elveszteni" egy a lényeg: szűz legyen. nem is az, hogy szerelmesek legyenek egymásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!