Nem áll fel amikor ARRA kerül a sor. Mit tegyek?
Nem lehet, hanem BIZTOS, hogy túlságosan is rástresszelsz, ami azért érthető is, mivel az első aktusról van szó. Nagyon meg akarsz felelni a csajnak, nem akarsz beégni előtte, emiatt parázol. Ha megnyugodnál, akkor nem lenne gond. Jó, persze biztosan hamar elmennél, de az idővel javulni fog. Ráadásul a csajnak is az első, úgyhogy még ő is tapasztalatlan. :)
De amúgy, ha megértő a lány, akkor végképp nincs probléma, beszéld meg vele őszintén és majd ő megnyugtat. Hajrá!
A kék bogyó egy egészséges 17 éves fiúnál kb. egy hétig tartó merevedést okoz, miközben rá van írva a betegtájékoztatóra, hogyha 4 óránál tovább tart a merevedés azonnal forduljon orvoshoz!
Tényleg a stressz miatt lehet, az aktus előtt "romantikázzatok" kicsit, igyatok meg egy azaz 1 pohár bort. (sok alkohol rontja a merevedést, viszont kevés alkohol remek stresszoldó) [egy kis "kémia": az alkohol a legjobb oldószer, oldja a stresszt, az erkölcsöt, és a gátlásokat is :) ]
Szerencsés vagy, hogy megértő lányt fogtál ki, vigyázz rá! ;)
Önbizalom kell.Szerintem máshogy nem fog ez sikerülni.
33/F szűz.
Pontozzátok le nyugodtan fullosan azt, aki a tapasztalatát írja le ezzel kapcsolatosan.
4#: igen, volt nálam egy darabig, s néha még bevágom a táskámba, mert nekem is hasonló volt, láma voltam, ennyi.
Nem is kell tömni, elég, ha megnyalja, ez úgy fog működni, mintha fájdalomcsillapítót kapna sok beteg, vagyis azt mondanák nekik, s közben kapnak egy jó kis sós vizet. Nemtom rá a szót most sajna. :(
Neten vettem én is, s ez csak egyszeri dolog, nem is kell felhasználnia, helyreáll magától, vagy bekap egy fél szemet, nem fog belehalni, ha full méreg akkor se kb.
5#: Hülyeség a dolog + nem is kell egy egészet bekapni.
9#: lehet, h van benne valami, a sok rejsz is ront a dolgon talán, bár ezt nem mondom biztosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!