Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerül egy durex 3x annyiba mint egy masculan óvszer, amikor állítólag mind2 tökéletesen megfelelő?
Akkor minőségbe nem nagyon van különbség?
(eddig durex-et vettem, de akkor lehet fölösleges volt "pazarolni" rá)
markanev :) mint a cipoknel meg ruhaknal, ugye?
lehet, hogy velem van a baj, de en a kulonbozo gumik kozott eleg sok kulonbseget erzek. a durex egyik valtozata jott be igazan, vekonyabb, mint a tobbi es ezert csak azt veszem (de persze elfelejtettem, hogy mi a neve, mostanaban pirosas-lilas csomagolasban van)
Mi kipróbáltuk a Masculan-t, de páromnál (nő) allergiát okozott annak több típusa is, így leálltunk róla. Nekem (férfi) nem volt vele problémám.
Próbáltuk a ross*mann saját márkását, azzal nem volt semmi gond.
Amin még gondolkodtunk és nem hallottunk rosszakat róla, az a Li*dl saját márkás terméke, de nem próbáltuk még.
Egyelőre a durex egyik valtozata (Love, aminek a dobozában 4 db van) jött be leginkább, így jelenleg többnyire ezt használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!