Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A 20 év feletti tapasztalatlan...

A 20 év feletti tapasztalatlan srácok általában defektesnek számítanak ebben a társadalomban?

Figyelt kérdés

Elég sokat olvasok erről a témáról, hogy vannak egy páran, akik ismeretség nélkül megvetik az olyan embereket, egy részük tényleg olyan, akik gyűlölködnek és csak másokba keresik a hibát. Nekem se volt még barátnőm, nem úgy alakult az életem, ahogy terveztem, kicsit hosszú lenne leírni az okát. Másrészt olyan lánnyal szeretnék együtt lenni, akit szeretek és tisztelek, nem sok lányba találtam meg azokat a tulajdonságokat amiket keresek, nem a tökéletest keresem csak egy olyan lányt aki tetszik. Több ismerősöm javasolja, hogy gyűjtsek tapasztalatokat, amivel egyáltalán nem értek egyet, mert szánalomból nem akarok lefeküdni valakivel, csak azért hogy szerezzek egy kis tapasztalatot. Én úgy vagyok vele, hogy a hiányosságokat bepótolom egy normális kapcsolatban, nem hinném, hogy annyi mindent kéne tanulnom, mert az alap dolgokkal tisztába vagyok a szexuális rész is könnyen tanulható, ha valaki nem izgul annyit.

Engem kissé zavar, amikor valakit ismeretlenül elítélnek emiatt, mert az élet nem mindig úgy megy, ahogy tervezzük és az évek egy pillanat alatt elrepülhetnek felettünk. Belátom, hogy volt olyan időszakom mikor nagyon béna voltam és elég sokat szerencsétlenkedtem, de több hibámból tanultam és vannak még hibáim, amin azon vagyok hogy kijavítsam őket.

2014. okt. 3. 18:52
1 2
 11/14 LeftBehind ***** válasza:

16 éves korom óta lenéznek amiért még nem volt senkim. Folyamatos megaláztatás 5 éven keresztül, tömör gyönyör! Nem elég hogy saját magamat tépem magányomban, még a többi gyökeret is hallgassam közben. Az egészben a legrosszabb, hogy nem tudom mit csinálok rosszul. Vannak nálam sokkal szerencsétlenebb, szegényebb, csúnyább, butább, agresszívabb, visszahúzódóbb emberek akiknek simán megadatik legalább egy viszonzott szerelem. Az a másik hogy utána elszúrják-e vagy sem, de összejön nekik! Én meg csak állok mint f'sz a lakodalomban és nem tudok rájönni hol a hiba. Már annyiféleképpen próbáltam nőkhöz közeledni, annyiszor átvettem a fejemben és minden alkalommal otthagytak mint valami leprafészket. Próbáltam megoldani hogy ne érdekeljen, de szerelem nélkül őszintén szólva nem látom értelmét ennek az egész életnek gúnyolt tragikomédiának. Nincs kedvem végigszenvedni még 60 évet a semmiért és nem tudom mihez kéne még kezdenem.

Tömören a válasz: Igen, annak számítunk!

2014. okt. 4. 19:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Tudom hogy ez egy kicsit egyszerű gondolkodás, de:

- te vagy az evolúció csúcsa, a teremtés koronázott királya

- férfi vagy

- egy férfi számára az életben a legfontosabb dolog, akárki akármit is mond, a szex.

- a férfiak egymás között a legtöbbet a szexről és a nőkről beszélnek. Ez minden társadalmi szinten így megy, hidd el nekem.

Ha te nem igazán tudsz bekapcsolódni, esetleg még nem is próbáltál szexelni, akkor tuti hogy ki fognak nézni maguk közül. Ez nem azért van mert parasztok, de sajnos az hogy nem tudtál eddig szexuális kapcsolatot kialakítani az gyengeségre utal. Akárcsak az állatvilágban, a majmoknál az oroszlánoknál, sőt még az aranyos kis mókusoknál is, aki az erősebb, ügyesebb, talpraesettebb, az dughat. Változtass rajta, mert ez így nem helyes és ne mond, hogy neked ez jó. Férfi vagyok tudom miről beszélek. Egyébként együtérzek veled 20 éves koromig nekem is így kellett élnem, de aztán változtattam, és már így 27 évesen, visszatekintve a múlt énemre azt kell hogy mondjam, változtass!!!!!

2014. okt. 6. 10:54
 13/14 LeftBehind ***** válasza:
12. Mint már írtam, elég szar ügy ha nem tudod min kéne változtatni.
2014. okt. 6. 11:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Sajnos az van, hogy vagy változtatsz vagy marad minden úgy ahogy eddig :( Tudom könnyű mondani, de akkor is mindent meg kell tenni hogy kiderüljön mi az amin, és az hogy hogyan kell változtatni, akár mások segítségét kérve. Mert ez az élet értelme úgyhogy próbálkozzatok még amíg kell
2014. okt. 7. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!