Hol tudnánk csinálni?
Ohh, ezek a szülők.
De anno nekem a barátom anyja ellenezte az ott alvást, nekem anyukám mondta, hogy nyugodtan, de ugye ismerjék a fiút, mutassam be, meg egyebek, mert ha nem nálunk a "bokorban fog megtörténni" a dolog. Vagyis, ha kívánjuk egymást, akkor az egymáséi leszünk és ha a szülők tiltanak, akkor azzal csak azt érik el, hogy ez rossz körülmények között fog megtörténni. De ha a szülők engednek, akkor legalább tudnák, hogy jó kezekben vagytok.
Próbáld ez neki elmondani.
Ha az ő szülei engedik, akkor aludj ott és hazudd, hogy a barátnődnél alszol, ha nem engedik, akkor elmehettek egy jó barátotokhoz is, aki megérti a helyzeteteket, de persze nem elemzi. :)
Vagy egy hotel egy napra, nem olyan drága, de célravezető, aztán lassan beadni a szülőknek, hogy vagy elfogadják, hogy együtt alszotok, vagy akkor majd az utcán, vagy valahol máshol alszotok, de legalább EGYÜTT LEHETTEK.
Engem nagyon tud idegesíteni egy ilyen szülő.
Egyik barátnőm fiúját se engedték, hogy ott aludjon, meg is lett a böjtje, de most van neki valaki más, őt szívesen látják, tanulván a tiltás hibájából.
Ha tiltva nevelsz, hazugságra tanítasz.- üzenheted anyudnak. :)
Ja bocs, ki is felejtettem.
A férfiak farka nem csak éjszaka áll!
(előző)
mai taknyosok, sem annyi eszük, sem annyi pénzük, hogy legalább ennek megadják a módját, és szép élmény legyen. Ha nem takony lennél, akkor ki tudnátok venni egy barátságos kis szobát valahol, és pl eszetekbe is jutott volna internet nélkül... De azok vagytok, ezek szerint...
Akkor pl az iskolai szertát lehet jó búvóhely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!