Első alkalom volt, és nem élveztem el. Mi lehetatt az oka?
Figyelt kérdés
Röviden,nem régen vesztettem el a szüzességemet.Egy nálam sokkal tapasztaltabb nővel.Nagyon jó volt,de egyszerűen nem élveztem el,két óra alatt sem.Mi lehetett az oka?Túlzott izgalom?(Nem éreztem magamat idegesnek),vagy akár az hogy egy picit hideg volt?Vagy csak ennyire jól bírnám?Ötleteket várnék2014. szept. 26. 12:01
11/12 anonim válasza:
Nem a legfontosabb az hogy gumival vagy anélkül. a gumival megírtam, én gumival szinte bármeddig bírom, anélkül pedig figyelni kell nehogy beleszaladjak egy gyors tüzelésbe mert az elég ciki, ha meg mégis akkor minimum a második menet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!