Első alkalom volt, és nem élveztem el. Mi lehetatt az oka?
ez teljesen normális az első alkalommal én se élveztem el hanem 4-5. alkalommal.
F
Köszi az eddigi válaszokat!Persze jöhet még!
Én meglehetősen furcsállom,főleg hogy a pertnerem majdnem kétszer olyan idős volt mint én,és ő pedig elélvezett,nem is egyszer.És tényleg jó volt.
Nem tudom. Lehet ha egy olyan lánnyal veszted el, aki szűz, fiatalabb, vagy közel van hozzád korban, tehát jártok vagy csak szimplán megőrültök egymásért, szerelmesek vagytok akkor úgy érzed, hogy neked kell irányítani az egészet, hogy mindenkinek jó legyen.
De ez az idősebb, tapasztalt nő, lehet inkább magával törődött, nem volt igazán gyengéd és a legfontosabb, hogy nem szeretett igazán, csak d*gni akart. Szerintem nőnél, férfinál is egyaránt fontos az elsőnél a szerelem, mert akkor nem csak ott lent éreztek, hanem az egész testetekben, aki nagy élvezetekhez vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!