Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha nem lenne a 14-es korhatár,...

Ha nem lenne a 14-es korhatár, akkor körülbelül hány évesen vesztetted volna el a szüzességedet?

Figyelt kérdés
Ha lehet, kort és nemet is írjatok.
2010. jan. 20. 19:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Baromság ez a korhatár főleg ha mindkettő kiskorú. Amúgy sok fiatal nem is tud a korlátozásról.
2010. jan. 22. 18:09
 22/24 anonim válasza:
ah hüjeség a korhatár, mindenki akkor vesziti el amikor akarja... szerintem... én 14 évesen vesztettem el, egy jóval idősebb fiúval, ráadásul jó volt... egyáltalán nem bántam meg, hiszen az ember nem azt bánja meg ami megtett, hanem azt amit nem... :)
2010. jan. 23. 22:11
 23/24 anonim ***** válasza:

En mar 12 evesen szexeltem volna:DD csak akkor meg nem volt kivel.. Amugy 14 evesen vesztettem el.

17/L

2014. márc. 9. 14:45
 24/24 xDeviantx válasza:

a korhatárt nem poénból találták ki. attól eltekintve, hogy kissé önkényesen van meghatározva ez a 14 év, hiszen lehet valaki 18 évesen is olyan éretlen mint egy 13 éves.

amíg az ember fiatalkorú, addig hajlamos meggondolatlan döntéseket hozni. sokuk pedig még a biztonságos szexel sincs tisztában. elég csak megnézni itt a "lehetek terhes?" kérdéseket...

a világ pedig tele van pedofilokkal, és egy pénzes 30-as csávónak nem sok gondja lenne valaki olyat találni, aki egy iphone-ért szerébe a kedvére tesz párszor, vagy egyszerűen csak összerúgta a port a szüleivel és lázadozni támad kedve. a fiatalok nagyon könnyű befolyásolni, főleg egy tapasztalt férfinek.

végül pedig ugye a gumi sem 100%-os védekezés szempontjából. néha néha előfordul, hogy elszakad rendeltetés szerű használat esetén is. egy 14 év alattinak nagyon nem javasolt utólagos fogamzásgátlót szednie. ha pedig kihordja a gyerekét, az szintén komoly hatássokkal lehet mind az egészségére, mint az életére.

most persze mondhatjátok, hogy hú, és ha valaki betölti a 14. életévét, akkor mi változik. hát nem sok minden, de mint mondtam, valahol meg kell húzni a határt. vannak helyek, ahol 18 éves kor alatt sem lehet szexelni. más helyeken meg elnézik, ha valaki megront egy 12 éves lányt.

2014. márc. 9. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!