Ha nem lenne a 14-es korhatár, akkor körülbelül hány évesen vesztetted volna el a szüzességedet?
En mar 12 evesen szexeltem volna:DD csak akkor meg nem volt kivel.. Amugy 14 evesen vesztettem el.
17/L
a korhatárt nem poénból találták ki. attól eltekintve, hogy kissé önkényesen van meghatározva ez a 14 év, hiszen lehet valaki 18 évesen is olyan éretlen mint egy 13 éves.
amíg az ember fiatalkorú, addig hajlamos meggondolatlan döntéseket hozni. sokuk pedig még a biztonságos szexel sincs tisztában. elég csak megnézni itt a "lehetek terhes?" kérdéseket...
a világ pedig tele van pedofilokkal, és egy pénzes 30-as csávónak nem sok gondja lenne valaki olyat találni, aki egy iphone-ért szerébe a kedvére tesz párszor, vagy egyszerűen csak összerúgta a port a szüleivel és lázadozni támad kedve. a fiatalok nagyon könnyű befolyásolni, főleg egy tapasztalt férfinek.
végül pedig ugye a gumi sem 100%-os védekezés szempontjából. néha néha előfordul, hogy elszakad rendeltetés szerű használat esetén is. egy 14 év alattinak nagyon nem javasolt utólagos fogamzásgátlót szednie. ha pedig kihordja a gyerekét, az szintén komoly hatássokkal lehet mind az egészségére, mint az életére.
most persze mondhatjátok, hogy hú, és ha valaki betölti a 14. életévét, akkor mi változik. hát nem sok minden, de mint mondtam, valahol meg kell húzni a határt. vannak helyek, ahol 18 éves kor alatt sem lehet szexelni. más helyeken meg elnézik, ha valaki megront egy 12 éves lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!