11/15 anonim válasza:
Ezt lehetne boncolgatni. Viszont:
1. Agyilag érett kell legyél a szexre. Te még nem vagy az, mivel magadtól nem tudod eldönteni, hogy szabad-e vagy sem.
2. Ha nagyon úgy éreznéd, hogy nem lenne korai, akkor nem írtad volna ki a világ szeme elé.
3. Nem tudom, ki, hogy van vele, de ilyen korban elveszíteni a szüzességed, szerintem nem nagyon "hasznos". Persze kivétel, ha igazán szereted a barátnőd. Másképp egy idő után bánni fogod.
Szóval a választ tudod te is. Még ne szexelj!
12/15 anonim válasza:
Szerintem a biológiad meg a hormonkáid tudják mikor mit kell tenni.
Ha 13, akkor 13 évesen, ha 25, akkor 25 évesen.^^
13/15 anonim válasza:
tőled függ. ha trófeás vagy, kapni kell rajta, ha komolyabb ember vagy, 18 alatt inkább nem is szexelsz. az emberek többsége 25 év alatt eléggé komolytalan, de vannak olyanok is akik gyermeki intelligenciával halnak meg.
14/15 anonim válasza:
Én is akkor kezdtem. Így, 40 év távlatából kicsit talán korai volt.
15/15 anonim válasza:
Tőled idősebb nővel nem,de korodbelivel még korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!