Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 évesen korai szexelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évesen korai szexelni a bnőddel? Normáljs válaszokat szeretnék!

Figyelt kérdés
13/F
2011. ápr. 25. 19:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

Húzzatok már a véreres fa*zba! Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. ez mi a gecct jelent? Tiszta szánalom, hogy itt az átlag korhatár 15.

2011. ápr. 25. 19:57
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
igen még túl korai! 16F
2011. ápr. 25. 19:57
 3/16 anonim ***** válasza:
IGEN!!!!!!
2011. ápr. 25. 19:59
 4/16 anonim ***** válasza:
81%

Nem is csak az, hogy korai, de az én barátnőmmel rajtam kívül ne szexeljen már senki, héé!

Viccet félretéve igen, az.

2011. ápr. 25. 19:59
 5/16 anonim válasza:
35%
szerintem a 13 egy nagyon picit korai meg nem vagy elegge kifejlodve szerintem varjal mig 15 eves leszel hidd el nekem nagyobb elmenyedben reszeszuls es jobb lesz ! es ne feledd jobb kesobb mind soha !
2011. ápr. 25. 20:00
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
A barátnőddel igen, de konyhásnéni biztos örülne a friss ropogós 13 éves husidnak!
2011. ápr. 25. 20:00
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

igen. nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon korai.

miért pont szex? és miért már most? nem ráértek még? élvezzétek ki, hogy gyerekek vagytok, világosodjatok fel, ismerd meg biosz órákon a női testet, meg a sajátodat is, hogy mit hogyan, tanulj a betegségekről, a védekezésről, érj meg, addig meg csókolózzatok, sétáljatok kézenfogva, meg simogassátok egymást, ennyi bőséggel elég. omg, 13 évesen a felvételivel voltam elfoglalva, és a járás is csak pusziból meg kéz a kézben járkálásból állt... hova tart a világ. márpedig nem vagyok olyan vén, mert 19 éves vagyok...

2011. ápr. 25. 20:01
 8/16 anonim ***** válasza:
Igen ès hùz inen a picsàba te kiskorú f*sz
2011. ápr. 25. 20:17
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem korai sőt már elkéstetek manapság 10 esetleg 12 évesen kúrnak szal gyerünk mert mégjobban kifucc az időből
2011. ápr. 25. 20:31
 10/16 anonim ***** válasza:
közelebb vagy a 10hez mint a húszhoz csmzmeg. egyébként kis szaros vagy még, lcsapnálak
2011. ápr. 25. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!