Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen korai szexelni a bnőddel? Normáljs válaszokat szeretnék!
Húzzatok már a véreres fa*zba! Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. ez mi a gecct jelent? Tiszta szánalom, hogy itt az átlag korhatár 15.
Nem is csak az, hogy korai, de az én barátnőmmel rajtam kívül ne szexeljen már senki, héé!
Viccet félretéve igen, az.
igen. nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon korai.
miért pont szex? és miért már most? nem ráértek még? élvezzétek ki, hogy gyerekek vagytok, világosodjatok fel, ismerd meg biosz órákon a női testet, meg a sajátodat is, hogy mit hogyan, tanulj a betegségekről, a védekezésről, érj meg, addig meg csókolózzatok, sétáljatok kézenfogva, meg simogassátok egymást, ennyi bőséggel elég. omg, 13 évesen a felvételivel voltam elfoglalva, és a járás is csak pusziból meg kéz a kézben járkálásból állt... hova tart a világ. márpedig nem vagyok olyan vén, mert 19 éves vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!