Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen akartatok először szexelni? (Komoly válaszokat írjatok lécci)
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 13:53
2/20 anonim válasza:
13,Kenutúra, halálosan szerelmes voltam egy csajba, és tudtam h ő már nem életet él. Akkor volt 15. És kicsin múlt, de sajna nem jött össze. (19.F)
3/20 anonim válasza:
10 évesen. Komoly. Osztálytársaim nevettek. Most 25 vagyok.
4/20 anonim válasza:
én már 1. be leszopattam egy csajt 7 évesen :D ez komoly :D
5/20 LN09 válasza:
16 évesen, össze is jött. Azóta is együtt vagyunk, és mára férjem lett :)
25/L
6/20 anonim válasza:
Hú, hát kb én is 10 lehettem, de nem kifejezetten egy nő volt a célja, hanem a kíváncsiság általában. Nagyon érdekeltek a nők. Mindenesetre konkrétan 14 évesen volt egy lány, akire már nagyon vágytam.
23F vagyok.
7/20 anonim válasza:
13 évesen akartam, de tudtam, h. még nincs itt az ideje. 14,5 évesen történt meg
9/20 anonim válasza:
igen, lány írta. nem akartam 14et írni, mert akkor már bőven elmúltam. viszont 15-öt se, mert ahhoz még volt 5 hónapom. szval így arra jutottam 14,5öt írok. nem felel meg az elvárásaidnak?
10/20 anonim válasza:
Megfelel, csak olyan.. Lányos, valahogy. :) Ne kérdezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!