Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Járnátok egy ilyen lánnyal?

Fiúk! Járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Tudnátok szeretni egy olyan lányt aki egy olyan fiúval veszítette el a szüzességét akit 20 perce ismert? Külföldön történt 17 évesen. Természetesen nem szerelemből. És ráadásul védekezés nélkül... Tudnátok szeretni így is? 17/L
2014. szept. 16. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki 20 perc után lefekszik egy vadidegennel, ráadásul a szüzességét adja neki (ha már nem lett volna szűz az még hagyján, de akkor is elég gáz) az igen is r_banc drágaságom, hiába akarod még magaddal is elhitetni, hogy nem vagy az. A "védekezés nélküli" részhez annyit szólnék: ha esetleg nem lettél terhes, a helyedben elmennék egy HIV-vizsgálatra ;)
2014. szept. 16. 22:05
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 ez jogos!
2014. szept. 16. 22:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerinted nen tettem meg? hogy az első dolgom nem az volt hogy nőgyógyászhoz menjek? szerinted a nyaralásom második felében nem azért rimánkodtam hogy ne legyen semmi testi bajom ha már lelkileg megviselt? szerinted nem köptem le magam elégszer hogy büdös ri**nc vagy?? nem faj elegszer? de engem nen szeretnek...nen tudom milyen az ha szeretnek. szerelemből. nem tudom. és a fiúnak tetszettem. akart engem. és ez meghatott. nen is gondolkodtam csak késöbb amikor már sokat nem érek vele. értéktelennek vélem magamat.
2014. szept. 16. 22:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Én nem elítéllek, hanem bevallom, hogy irigykedek rád nagyon. Lehet, hogy pusztán érzelmes típus vagy, mint én is férfiként, csak sajnos az én érzelmeimet soha senki nem értékelte. Én úgy vagyok vele, hogy szerintem sok férfi vágyik arra, hogy egy nőt ilyen hamar, ilyen könnyen megkapjon.

Te még nagyon fiatal vagy, és kár lenne amiatt bárkit is elítélni, mert az érzelmek hevében kihasznált egy lehetőséget. Ha lenne kivel ismerkednem, akkor én értékelném az őszinteségét valakinek, hogy ilyen dolgokat is elmesélt magáról, a múltjáról. Vannak olyan helyzetek, amikor igen nehéz dönteni, és ha nem tetted volna meg, akkor lehet, hogy utána sokáig bántad volna. Van egy olyan mondás is, hogy "utólag mindig könnyű okosnak lenni". De a múltból tanulni is lehet, és ha ezt mindenképpen hibának gondolod, akkor a saját hibádból okulva arra kell törekedni, hogy ilyen helyzetek már lehetőleg ne forduljanak elő, és ha valamikor adódik egy ismerkedési lehetőség, akkor törekedni kell arra, hogy a másikat, egy idegent minél jobban megismerd.

2014. szept. 17. 00:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :-) Úgy látom te is úgy gondolkodsz mint én.
2014. szept. 17. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!