Fiúk! Járnátok egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Tudnátok szeretni egy olyan lányt aki egy olyan fiúval veszítette el a szüzességét akit 20 perce ismert? Külföldön történt 17 évesen. Természetesen nem szerelemből. És ráadásul védekezés nélkül... Tudnátok szeretni így is? 17/L2014. szept. 16. 21:34
3/15 anonim válasza:
Nem, ennyiből lejönne nekem az hogy bármikor megcsalhat akárkivel ha csak 20 percre hagyom magára.
4/15 anonim válasza:
a szerelemben nincs hatar. ha valakibe beleszeretek, elfogadom a hibait is.
6/15 anonim válasza:
ez a múlt... engem az érdekel, amit saját bőrömön tapasztalok
7/15 anonim válasza:
Nem járnék r/banccal, ha ez a kérdés.:)
8/15 anonim válasza:
A szeretet nem ettől függ nyilván
De nem örülnék neki ha kiderülne, szóval egy szinttel lentebb lennél a szememben
9/15 anonim válasza:
Ha nem ezt reklámozod folyamatosan akkor persze. 18/f
10/15 A kérdező kommentje:
1.nem vagyok ri**nc ha ismernétek tudnátok. 2. a megcsalásnak nincs köze hozzá. úgy történt hogy nem volt barátom. lehet hogy ha lenne akkor más ember lennék.
2014. szept. 16. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!