Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lanyok nektek milyen volt az...

Lanyok nektek milyen volt az elso, utana nem akartok allandoan szexelni?

Figyelt kérdés
Nem sokára 17 eves leszek es lany vagyok...nem reg vesztettem elna szuzessegem. Egyaltalan nem izgultam meg az elotte levo nasodpercekben sem es bar eloszor nagyon fajt de ugy voltam vele hogyha mar elkezdtuk ne is hagyjuk abba es a vegere mae annyira elveztem...meg aznap este tobbszor lefekudtunk es azota minden masodpercben szexszelni akarok...nektek is igy volt?:D :o
2014. szept. 14. 20:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
3.es 10. Valaszolonak uzennem, hogy szerintem semmi baj a helyesirasimmal csak eppen telefonrol nem irok ekezetet...de ti valoszinuleg jobban tudjatok...es nem dicsekedtem vele senkinek es nem vagyok rossz tanulo...stb...egyszeruen orultem neki, hogy ilyen jo elmenybe volt reszem..ilyen iltasokat amugy tipikusan az elettelen nyanyacskak irnak akiknek semminszexszualis eletuk es mindenkit csak kioktatnak a sajat boldogtalansaguk miatt....tobbi csajszinak meg koszonom a megerositest😘
2014. szept. 17. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!