Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok és a barátom...

Szűz vagyok és a barátom állandóan erőszakos velem. Mindig azt akarja h szopjam le de én nem akarom és ilyenkor megfogja a fejem és lenyomja a farkát a torkomon ami szörnyű majd meg fulladok tőle . Őt ez nem érdekli. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2014. szept. 14. 16:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Mikor szűz voltam és korainak tartottam minden ilyesmit, az én barátom is állandóan mondta,hogy szopjam le, de nem akartam. Nekem egy kis idő kellett volna még. Egyszer nekem is a számba akarta nyomni ... na akkor kiábrándultam belőle, ott is hagytam. Nehogy vele maradj!!Látod milyen erőszakos...
2014. szept. 14. 17:10
 12/25 A kérdező kommentje:
18.Könnyen szól be mindenki.Már szóltam neki felpofozott.
2014. szept. 14. 17:12
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Megint én,az a baj hogy félsz tőle,igaz?

Ne hagyd magad terrorizálni,sejtettem hogy ez a helyzet!Sürgössen szakíts vele,mert egy elmebeteg a pasid!Ciki,nem ciki szólj apukádnak!Majd az elrendezi!

Ha az én lányom pofozná egy ilyen gyökér kitaposnám a belét!

2014. szept. 14. 17:18
 14/25 anonim válasza:
84%
A barátod cigány?
2014. szept. 14. 17:20
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez vagy kamu vagy nagyon buta naiv a lány. Ha megpofozott jelentsd fel.
2014. szept. 14. 17:25
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mégis mi a bajod? Vagy állj a sarkadra, szakíts a sráccal, vagy hagyd, hogy megerőszakoljon, szétverjen stb... Ezt élvezed, nem? Ha problémád lenne vele, nem itt sírnál, hanem kidobnád a fenébe. Szerintem az ilyen lány meg is érdemli.
2014. szept. 14. 17:34
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj a szüleiddel!

Ez nem játék!

2014. szept. 14. 17:36
 18/25 anonim ***** válasza:
94%

Egyáltalán nem tudlak sajnálni, hogy ennyi eszed van, viszont az eléggé felháborító, hogy ennyire tartod magad, hogy ennyi önbecsülésed van.

Már a legelső adandó alkalommal ott kellett volna hagynod. Nem kötelező az ilyen szadistával együtt lenned. "Barátod"? :O Még te nevezed így?

".Könnyen szól be mindenki.Már szóltam neki felpofozott." És gondolod, hogy az ilyenekre a szép szó hatással lesz? Mit gondoltál, mikor először fajult idáig a helyzet? Hogy majd mondasz neki 1-2 szót és megváltozik? Felejtsd el! Az a férfi, aki így viselkedik egy nővel, azt ott kell hagyni és fel kell jelenteni.

"állandóan"???? Na ezen a szón rendesen kiakadtam! De most komolyan, élvezed, hogy így viselkedik veled és még vele vagy??? És akkor még csodálkozol, hogy mindenkinek ilyen a véleménye, mint amiket kaptál? Őszintén, miket vártál nagyrészt?

Ha engem akárcsak egyszer bántalmazna egy férfi, vagy erőszakoskodna velem, vagy csak a szándékát észrevenném, abban a másodpercben otthagynám és még erősen gondolkodnék a rendőrségen is.

Kapj észhez, az ilyenekre kár fecsérelned a szép szavakat, hagyd ott és jelentsd fel!

2014. szept. 14. 17:40
 19/25 anonim válasza:
100%
Dobd a francba
2014. szept. 14. 17:43
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, holnap is elmész hozzá. Vagy már ma este.
2014. szept. 14. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!