Szűz vagyok és a barátom állandóan erőszakos velem. Mindig azt akarja h szopjam le de én nem akarom és ilyenkor megfogja a fejem és lenyomja a farkát a torkomon ami szörnyű majd meg fulladok tőle . Őt ez nem érdekli. Mit csináljak?
Szia!Megint én,az a baj hogy félsz tőle,igaz?
Ne hagyd magad terrorizálni,sejtettem hogy ez a helyzet!Sürgössen szakíts vele,mert egy elmebeteg a pasid!Ciki,nem ciki szólj apukádnak!Majd az elrendezi!
Ha az én lányom pofozná egy ilyen gyökér kitaposnám a belét!
Beszélj a szüleiddel!
Ez nem játék!
Egyáltalán nem tudlak sajnálni, hogy ennyi eszed van, viszont az eléggé felháborító, hogy ennyire tartod magad, hogy ennyi önbecsülésed van.
Már a legelső adandó alkalommal ott kellett volna hagynod. Nem kötelező az ilyen szadistával együtt lenned. "Barátod"? :O Még te nevezed így?
".Könnyen szól be mindenki.Már szóltam neki felpofozott." És gondolod, hogy az ilyenekre a szép szó hatással lesz? Mit gondoltál, mikor először fajult idáig a helyzet? Hogy majd mondasz neki 1-2 szót és megváltozik? Felejtsd el! Az a férfi, aki így viselkedik egy nővel, azt ott kell hagyni és fel kell jelenteni.
"állandóan"???? Na ezen a szón rendesen kiakadtam! De most komolyan, élvezed, hogy így viselkedik veled és még vele vagy??? És akkor még csodálkozol, hogy mindenkinek ilyen a véleménye, mint amiket kaptál? Őszintén, miket vártál nagyrészt?
Ha engem akárcsak egyszer bántalmazna egy férfi, vagy erőszakoskodna velem, vagy csak a szándékát észrevenném, abban a másodpercben otthagynám és még erősen gondolkodnék a rendőrségen is.
Kapj észhez, az ilyenekre kár fecsérelned a szép szavakat, hagyd ott és jelentsd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!