Most lesz 2 hónapja, hogy együtt vagyunk és állandóan a szexen jár az esze. Mit tegyek?
2 hónapja vagyok együtt a barátommal távkapcsolatban, de már az első naptól fogva célozgat, hogy szeretne velem lefeküdni. Eleve azt hitte, hogy könnyűvérű vagyok pedig nem adtam rá okot. Most hogy jön a hónapfordulónk még inkább hangoztatja, hogy tegyem őt boldoggá. Nem akarok önző lenni, de én úgy érzem 2 hónap után még nem akarok a barátom karjaiba borulni. Fogy a türelme. Mi legyen?
Egy 21 éves szűz lány
Hogy hogy mi legyen? Ha nem akarod akkor nem!
(F)
Ha nem akarod, nem fekszel le vele!
Ha szeret, akkor megérti, ha csak d*gni akart, otthagy ...
De ha így van, ne is bánkódj ilyen miatt ....!
Egyáltalán találkoztatok már? :D Csak mert manapság már ez annyira nem egyértelmű...
21 évesen meg legyen már annyi eszed, hogy ha nem akarsz valami, akkor nem csinálod -.-
Ez nem önzőség. Elhiszem, hogy kíván, de ha komolyan tervez veled, akkor figyelembe veszi az igényeidet, és így hogy szűz vagy, pláne türelmesnek kellene lennie.
A lelki terrornak se dőlj be, csak akkor legyen meg az első, ha boldogan és fenntartások nélkül le tudsz feküdni vele.
Szerintem dobd ki, de komolyan. Tudja, hogy ő lenne az első?
A leírás alapján nekem úgy tűnik, hogy csak szexet szeretne.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!