Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most lesz 2 hónapja, hogy...

Most lesz 2 hónapja, hogy együtt vagyunk és állandóan a szexen jár az esze. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt a barátommal távkapcsolatban, de már az első naptól fogva célozgat, hogy szeretne velem lefeküdni. Eleve azt hitte, hogy könnyűvérű vagyok pedig nem adtam rá okot. Most hogy jön a hónapfordulónk még inkább hangoztatja, hogy tegyem őt boldoggá. Nem akarok önző lenni, de én úgy érzem 2 hónap után még nem akarok a barátom karjaiba borulni. Fogy a türelme. Mi legyen?

Egy 21 éves szűz lány

2013. szept. 10. 11:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Először is: Nem akarok önző lenni???

Hova gondolsz anyukám? A szex NEM JUTALOM A FÉRFI SZÁMÁRA.

A szexet a nők is élvezik, ilyen erővel fordított esetben ő is mondhatná, hogy nem akar önző lenni, megajándékoz téged egy forró éjszakával, ami neki munka, de számodra jutalom. Hogy tetszene a gondolat?

Másodszor: Attól, hogy valaki le akar feküdni a barátnőjével az első perc óta, nem azt jelenti, hogy feltétlenül erre hajt. Én amikor összejöttem a barátnőmmel, azonnal kívántam, amikor megláttam, 2 év után ez a mai napig így van, a szex viszonylag hamar megvolt, ugyan ő először habozott, mondván nem akarja megbánni. Hát nem is bánta meg, nem hagytam el, miután egyszer lefeküdt velem. Ha valaki akarja testileg is a másikat, az úgy érzem a kapcsolat egy felsőbb fokát jelenti. Pl a barátságban sincs legfelsőbb fokon a kapcsolat, mert nem fekszel le a jóbarátoddal, de mindent megbeszéltek.

Ha nem érzed késznek magad, akkor szólj rá, hogy neked még korai. Ha vár, akkor vár. Ha nem akar várni és elmegy, az nem azt jelenti, hogy csak a szexre hajtott. Jelentheti azt is, hogy belefáradt abba, hogy te nem akarsz újabb lépést megtenni, ezért feladva az érzéseit és továbbállt. Ennyi.

2013. szept. 10. 12:14
 12/22 anonim ***** válasza:
2 hónapot várt...meddig akarod még kínozni?
2013. szept. 10. 12:49
 13/22 anonim ***** válasza:

Csak egy apróság: "első naptól célozgat, hogy szeretne velem lefeküdni".

Csak szexre kellesz, ha megvoltál, valószínűleg dobni fog.

2013. szept. 10. 13:19
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem fogok vele lefeküdni sajnálatból vagy hasonlóból. Igazából azlett volna a kérdés hogy érdemes e ezt folytatni. Várni fogok mert kìváncsi vagyok tényleg engem szeret e vagy csak azt hogy nő vagyok és van rajtam lyuk
2013. szept. 10. 13:39
 15/22 anonim ***** válasza:
67%

Jobb is ha elhagy!

Majd talál egy nőt aki nem tesztelgetni akarja hanem őt.

2013. szept. 10. 13:46
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
de bazzd :D 2 hónapot várt :D:D meddig bizonygasson még? én már kivágtalak volna a pitsába :)
2013. szept. 10. 13:47
 17/22 LeftBehind ***** válasza:
42%
Nincs az a férfi aki 2 hónapot várna egy olyan csajra akit csak meg akar dugni szóval a kérdés inkább az hogy te akarsz-e tőle valamit. Ha nem akkor inkább szakíts vele és mindketten jól jártok.
2013. szept. 10. 17:19
 18/22 anonim ***** válasza:
51%

Így van. Te mit akarsz tőle? Csak játszadozni vele?

Csak próbára tenni? Cicázni egy kicsit?

Szereted egyáltalán, ha 2 hónap után nem akarsz a karjaiba borulni?

2013. szept. 10. 18:17
 19/22 anonim ***** válasza:
# 11-esnél a pont!
2013. szept. 10. 23:43
 20/22 anonim válasza:
egy természetes kapcsolat alapja a szex még jó hogy le akar feküdni veled főleg hogy egy férfinak vannak ilyen téren igényei... persze befolyásolja a dolgot hogy még szűz vagy és az is elképzelhető hogy csak meg akar dugni, de ha te tényleg szereted őt akkor derítsd ki hogy ő csak meg akar e dugni vagy szeret is ha csak meg akar dugni dobd ha szeret akkor meg add oda neki magad nincs mire tovább várnod 21 évesen
2013. szept. 11. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!