Most lesz 2 hónapja, hogy együtt vagyunk és állandóan a szexen jár az esze. Mit tegyek?
2 hónapja vagyok együtt a barátommal távkapcsolatban, de már az első naptól fogva célozgat, hogy szeretne velem lefeküdni. Eleve azt hitte, hogy könnyűvérű vagyok pedig nem adtam rá okot. Most hogy jön a hónapfordulónk még inkább hangoztatja, hogy tegyem őt boldoggá. Nem akarok önző lenni, de én úgy érzem 2 hónap után még nem akarok a barátom karjaiba borulni. Fogy a türelme. Mi legyen?
Egy 21 éves szűz lány
Először is: Nem akarok önző lenni???
Hova gondolsz anyukám? A szex NEM JUTALOM A FÉRFI SZÁMÁRA.
A szexet a nők is élvezik, ilyen erővel fordított esetben ő is mondhatná, hogy nem akar önző lenni, megajándékoz téged egy forró éjszakával, ami neki munka, de számodra jutalom. Hogy tetszene a gondolat?
Másodszor: Attól, hogy valaki le akar feküdni a barátnőjével az első perc óta, nem azt jelenti, hogy feltétlenül erre hajt. Én amikor összejöttem a barátnőmmel, azonnal kívántam, amikor megláttam, 2 év után ez a mai napig így van, a szex viszonylag hamar megvolt, ugyan ő először habozott, mondván nem akarja megbánni. Hát nem is bánta meg, nem hagytam el, miután egyszer lefeküdt velem. Ha valaki akarja testileg is a másikat, az úgy érzem a kapcsolat egy felsőbb fokát jelenti. Pl a barátságban sincs legfelsőbb fokon a kapcsolat, mert nem fekszel le a jóbarátoddal, de mindent megbeszéltek.
Ha nem érzed késznek magad, akkor szólj rá, hogy neked még korai. Ha vár, akkor vár. Ha nem akar várni és elmegy, az nem azt jelenti, hogy csak a szexre hajtott. Jelentheti azt is, hogy belefáradt abba, hogy te nem akarsz újabb lépést megtenni, ezért feladva az érzéseit és továbbállt. Ennyi.
Csak egy apróság: "első naptól célozgat, hogy szeretne velem lefeküdni".
Csak szexre kellesz, ha megvoltál, valószínűleg dobni fog.
Jobb is ha elhagy!
Majd talál egy nőt aki nem tesztelgetni akarja hanem őt.
Így van. Te mit akarsz tőle? Csak játszadozni vele?
Csak próbára tenni? Cicázni egy kicsit?
Szereted egyáltalán, ha 2 hónap után nem akarsz a karjaiba borulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!