20 éves lány vagyok és még szűz. Kicsit félek az első alkalomtól, mert szerintem túl szűk vagyok. Szerintetek hogyan tudnék magamon segíteni?
"Mert szeretném, h mire a sexre kerül sor, már minden frappánsan menjen..."
Figyi, ez nem így működik! A szexet, mint minden mást, tanulni kell! Fokozatosan meg kell ismerni egymás testét. Nem rögtön durr bele. Először csak petting. Simogatás, csókolózás, egymás kényeztetése kézzel, szájjal...
Nem hiszem, hogy szűk vagy, szerintem csak bebeszéled magadnak. Ha használsz tampont, masztizáskor szoktad használni az ujjadat, akkor egész biztos, hogy nem fog fájni sem az első.
A lényeg: néhány alkalommal csak petting. Ha úgy érzitek, hogy tovább lehet lépni, akkor első behatolás előtt soksok előjáték és nem lesz kellemetlen.
Gondolom nagyon izgultál a volt barátod esetében is, ezért akaratlanul is összeszorítottad az izmaidat. El kell tudnod lazulni, akkor nem lesz gond. És ne hallgass a másodikra, hogy fájni fog, meg hogy nemcsak az első. Ha elhiszed ezeket a hülyeségeket, akkor még idegesebb leszel majd, és tényleg fájni fog.
Tessék pettingelni előtte, méghozzá sokat, ne akarj rögtön lefeküdni vele. Így kellően el tudsz majd lazulni. És nehogy megbeszéljétek előre az időpontot!
Sok sikert!
20/L
Bocsi, a harmadik rémisztgetett, de a második javaslata sem helytálló.
Az előző
A nőkben vagy fél tucat olyan ösztön van, ami a szexet gátolja, de tényleg... Az egyik ilyen a vaginizmus. Ennek az a lényege, hogy egyszerűen a hüvely izomzata nem enged és képtelen behatolni a pénisz, ezt egyedül magadban tudod rendbe rakni, nem te vagy a szűk, csak egy gátlás túl erős benned.
Amúgy még mindig szerencsésebb vagy, mint azok a lányok, akik nem tudják szétnyitni a lábukat szex közben, mert tényleg van olyan, hogy maga sem tudja miért, de képtelen széttenni a lábát. Vicces jelenség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!