Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves lány vagyok és még...

20 éves lány vagyok és még szűz. Kicsit félek az első alkalomtól, mert szerintem túl szűk vagyok. Szerintetek hogyan tudnék magamon segíteni?

Figyelt kérdés
Már próbálkoztunk egy volt barátommal, de pont ezért nem sikerült és én is érzem, h nagyon szűk vagyok. Most van egy új barátom, de ő ezt még nem tudja, viszont már nagyon szeretne velem lefeküdni. Szerintetek az ő segítsége nélkül hogyan tudnék változtatni, vagy mit tudnék csinálni, h ne legyek ennyire szűk? Mert szeretném, h mire a sexre kerül sor, már minden frappánsan menjen...
2010. jan. 19. 10:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ezel abszolút nem kell sietni én 21 éves fiú vagyok én is szűz,tehát a fiúd rendes amit merek feltételezni akkor neki nem fog számítani hogy szűz-e vagy vagy nem , az lesz számára a fontos hogy szeressen,és te is őt így minden egyszerűbb jobban oda tudod neki adni az érzéseid,és ő is segítőkész lesz a lényeg hogy olyannal történjen meg akibe maximálisan megbízol:)én még azért keresem a szerelmet.
2010. jan. 19. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
próbálkozz vibrátorral úgy talán tágabb leszel.
2010. jan. 19. 10:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem fog menni, elsőre tuti nem, de majd ki fogsz tágulni. Szóval kézzel alaposan rá kell segíteni előtte és valszeg fog az első egypár fájni, de utána minden rendbe jöhet. Mondd el neki a helyzetet és szerintem meg fogja érteni, ha komolyan szeretne téged.
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mert szeretném, h mire a sexre kerül sor, már minden frappánsan menjen..."

Figyi, ez nem így működik! A szexet, mint minden mást, tanulni kell! Fokozatosan meg kell ismerni egymás testét. Nem rögtön durr bele. Először csak petting. Simogatás, csókolózás, egymás kényeztetése kézzel, szájjal...

Nem hiszem, hogy szűk vagy, szerintem csak bebeszéled magadnak. Ha használsz tampont, masztizáskor szoktad használni az ujjadat, akkor egész biztos, hogy nem fog fájni sem az első.

A lényeg: néhány alkalommal csak petting. Ha úgy érzitek, hogy tovább lehet lépni, akkor első behatolás előtt soksok előjáték és nem lesz kellemetlen.

5/9 anonim ***** válasza:

Gondolom nagyon izgultál a volt barátod esetében is, ezért akaratlanul is összeszorítottad az izmaidat. El kell tudnod lazulni, akkor nem lesz gond. És ne hallgass a másodikra, hogy fájni fog, meg hogy nemcsak az első. Ha elhiszed ezeket a hülyeségeket, akkor még idegesebb leszel majd, és tényleg fájni fog.

Tessék pettingelni előtte, méghozzá sokat, ne akarj rögtön lefeküdni vele. Így kellően el tudsz majd lazulni. És nehogy megbeszéljétek előre az időpontot!

Sok sikert!

20/L

2010. jan. 19. 11:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, a harmadik rémisztgetett, de a második javaslata sem helytálló.

Az előző

2010. jan. 19. 11:10
 7/9 anonim ***** válasza:

A nőkben vagy fél tucat olyan ösztön van, ami a szexet gátolja, de tényleg... Az egyik ilyen a vaginizmus. Ennek az a lényege, hogy egyszerűen a hüvely izomzata nem enged és képtelen behatolni a pénisz, ezt egyedül magadban tudod rendbe rakni, nem te vagy a szűk, csak egy gátlás túl erős benned.

Amúgy még mindig szerencsésebb vagy, mint azok a lányok, akik nem tudják szétnyitni a lábukat szex közben, mert tényleg van olyan, hogy maga sem tudja miért, de képtelen széttenni a lábát. Vicces jelenség. :)

2010. jan. 19. 12:37
 8/9 anonim válasza:
Petting!! Nekem az első alkalom kicsit se fájt és épp azért mert kellőképpen kitágított! Eleinte annyi is fájt ha csak az úját betette... De egy idő után.. 2 3új.. és mikor már nem fájt akkor megpróbáltuk! Nem megbeszélt időpontba csak mikor mind a ketten akartuk.. és kicsit se fájt!! Magadon is tudsz segíteni ha az újaiddal csinálod eleinte..
2010. jan. 19. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:
...pettingeljetek...és nem kell az első alkalommal már lubickolnia a halacskának...Érje be, hogy te kézzel vagy orálisan elégíted ki...ő pedig viszonozza, egy ujj-két ujj...és így tovább...na de nem kell felvonultatni a kínai néphadsereget!...ha szeret, akkor türelmes...nyugi, tágulni fogsz:)...
2010. jan. 19. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!