Ti mit gondoltok erről a helyzetről? Feleslegesen görcsölök?
Most vagyok elsős gimnazista és összejöttem egy végzős sráccal,aki 18 éves és már nem szűz.Imádjuk egymást,nagyon egy húron pendülünk.Ez eddig oké,a probléma ott kezdődik hogy én még nem szeretnék szexelni,de nem akarom ,,váratni" őt.Nem azt mondom,hogy követelőzne vagy bármi,sőt,ő is szeretne még várni az együttalvással,de akkor is...Még nem beszéltünk a szexről,de ha ezt elmondanám neki,elhagyna?
Szó sincs arról,hogy ne tetszene minden porcikája,amikor megcsókol valami meleget érzek odalent,de mégis úgy érzem hogy még éretlen vagyok hozzá.
Ezen rágódok már napok óta.Nektek mi a véleményetek?
14 vagyok,februárban töltöm a 15-öt.
Köszi! :)
Csak attól félek,hogyha ezt elmondom neki,elhagy egy idősebb lányért,aki 2-3 hónapon belúl lefekszik vele,rám meg több mint fél évet várnia kell...melyik a jobb?
Meg nem lenne gáz már 15 évesen elveszteni?Félek hogy emiatt később r*bancnak néznének.
Azért nem akarsz vele szexelni, mert mások mit mondanak?
Vagy azért mert még nem kívánod őt?
Mert nem mindegy. Az egyik a kislány a másik a Nő álláspontja.
Te melyik vagy? (úgy tűnik a kislány még)
"de mégis úgy érzem hogy még éretlen vagyok hozzá. "
Egy 18 éveshez mindenképpen. És a sráchoz is lenne pár kérdésem az ügyben. (pl: miért egy totál kislánnyal)
Ebbe most felesleges belemenni.
Engem csak és kizárólag az érdekel (mint ilyenkor mindig), hogy miért igen? Vagy miért nem?
Magyarán: Tudod e mit miért csinálsz?
Mert ha tudod, akkor hajrá. Ha meg nem, akkor addig ne amíg nem tudod mindegy hány éves vagy.
Ha most azt gondolod hogy egy nyomi típusú srácról van szó,elárulom hogy egyáltalán nem!Nagyon helyes,néptáncol,zenél,küzdősportol,nyelveket tanul és a személyisége is nagyon jó!Közvetlen,barátságos,vicces,stb.
Ezt nem azért írtam le hogy dicsekedjek,csak azért mert én sem értem hogy miért pont én kellek mikor ennyi macera van velem?Először a csók sem ment,sokat kell rám várni,stb.
Tudom mit csinálok,még ha szerelmes vagyok is akkor is.
Ha tényleg tudod, akkor dönteni is tudsz, és nem kellünk hozzá ;)
Szóval dönts, és hajrá :)
6-os,gyönyörű amit írtál,de akárhogy is nézem egy 14 éves még nem érett a szexre.Csók oké,petting oké,de a szex már komolyabb dolog szerintem.
Hiába szeretem,mégis az eszem irányít.
Köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!