Egy szűz férfit miért kéne tanítani, miért nem lehet egyenrangúnak tekinteni?
Ha sokat olvas rola valaki az interneten, az nagy elony tud lenni, de azert ezt megis csak gyakorlatban kell megtanulni.
Emlekszem, nekem az elejen meg izomlazam is volt, mert nem voltam hozzaszokva ahhoz a mozgashoz. :)
Amugy en 21 evesen vesztettem el egy nalam sokkal tapasztaltabb lannyal. Kellett par alkalom, mire ugy normalisan ment a dolog es megtanultam az alapokat. Utana pedig o mutogatta a kulonfele pozokat, hogy mit is hogyan (neki hogy jo). Nekem nagy segitseg volt es a kesobbi parkapcsolataimnal is ebbol az alapbol epitkeztem. Persze azota sok-sok ev eltelt, es rendszeresen, napi szinten elek szexualis eletet, de meg igy is folyamatosan fejlodok, egyre jobb es jobb leszek benne.
Persze van olyan, aki nem akar fejlodni, es lehet sok eves tapasztalata, azt se tudja, hol a csiklo. Nekem azt soha nem kellett keresni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!