Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Keszulok az elsore, de sajnos...

Keszulok az elsore, de sajnos mostansag hallottam egy par elkeserito dolgot, es nem tudom mennyire igazaz, segitenetek? (lejebb reszletek).

Figyelt kérdés

Jo lenne ha segitnetek. Az elso dolog az, hogy hallottam, hogy a sex utan nagyon nehezen lehet jarni a noknek; ez igaz? es ha igen, akkor nagyon feltuno? mert nem szeretnem ha anyam eszrevenne miutan megtortent( mivel nalam tervezzuk).

Azt is halottam, hogy a noknek mikor van az elso alkalom, nem szabad folyyon a "noi folyas" ( nem ciklusra gondolok); szaraz kell ott lenn legyen, igaz? ( ha igen, nem tudom hogy birnam ki, felek hogy tulsagosan fajna ha nem csuszna rendesen.

Kerlek segitsetek . :)

2010. jan. 18. 21:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%
Kedves Utolsó! Nem csodálom, hogy 0%-án állsz ha ilyeneket írsz, hogy a mai bogyók nem megbízhatóak. Pff, tökéletesen megbízhatóak ha úgy szeded ahogy kell.
2010. jan. 19. 11:54
 12/13 anonim válasza:
Hát tényleg kicsit felkészületlen vagy de legalább kérezkedsz iránta.. Szóval én segítek! Elsőnek is a járásodon nem fog látszódni semmi nyugalom:) A nedvességről pedig annyit hogy nagyonis fontos! Minél nedvesebb vagy annál jobban akarod/kívánod a párodat. Tudod vannak síkositók épp azoknak akik nem lesznek elég nedvesek! Az első alkalomról pedig annyit hogy igenis nagyon fáj abban az esetben ha elötte nem pettingeltek eleget. Ha újjal kitágít akkor nem fog fájni kicsit sem! Ismerjétek meg egymást testét teljesen!! És Hidd el nagyon jó lesz!!!
2010. jan. 19. 16:10
 13/13 A kérdező kommentje:

koszy szepen a valasztadoknak.

[ a baratommal tobb mint 2 eve vagyunk egyutt es eleg sokat pettingeltunk, de semmi tobb.. tudom h o lenne a megfelelo ember az elsore, o lennne az igazi, mivel nagyon szeretjuk egymast :) (L)]

2010. jan. 19. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!