Veszélyes lehet ilyen helyzetben az első szex?
Figyelt kérdés
A barátnőm anorexiás, 1 hónapja engedték ki kórházból,össze esett. Előtte már tudtam a dologról mert hát petting volt már meg afféle nyílt titok volt. Nemrég szóba került az első szeretkezés(mindketten szüzek vagyunk még), ő mondta hogy készen van rá és már nagyon akarja, én is nagyon kívánnom de féltem hogy nem fog e neki ártani vagy bekavarni a szervezetébe. olyan 170 valahány centi, 40-45 kg,de pontosan nem tudom. Ti mit mondotok várjunk még ameddig helyre jön, meg milyen veszélyei lehetnek?2014. szept. 11. 17:18
11/13 anonim válasza:
Értem.
Ebben az esetben te vagy a támpontja.
Pótolnod kell minden törődést, amit másoktól nem kapott meg.
De az lenne a legjobb, ha az anyja bocsánatot kérne, ha megbeszélnék, lehet amíg ez nem történik meg addig szomorú gondolatokkal fog élni.
De lehet a szex még több önbizalmat adna neki, ha mindent jól csinálsz és egy kicsit megjönne az önbizalma.
Szerintem nem baj, ha vékony, csak legyél triplán óvatos :D
12/13 poiu válasza:
Szerintem ne legyél tekintettel a betegségére.
13/13 anonim válasza:
mondtam neki rengetegszer hogy milyen szép, milyen gyönyörű...
170 valahány centi, 40-45 kg
Fene a gusztusodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!