Veszélyes lehet ilyen helyzetben az első szex?
Az #1-ső válaszadó nagyon rátapintott a lényegre, lehet sokaknak ellenszenves, de van abban valami, amit mond, mert...
...sok nő amikor már vékony, még akkor is fogyni akar, namármost ez is betegség!
Meg miért okoznál kárt a szervezetében..., amikor én voltam szűz nővel, az úgy rákapott a f*s.zra, hogy már az enyém is kevés volt neki... :-)
Azt sem tudod menstruál-e?
Felkészültek lehettek de k.r.vára...
Noydra:
Az anorexia egyik tünete, hogy annyira kimeríti a testét, hogy megszűnik, elmarad!
Talán lehetne rajta segíteni, ha fogyni akarás helyett inkább eljárna valami táncot tanulni, ami szépen formálná az alakját, mivelhogy hiába csontsovány, az a kicsi bőr ami rajta van nem feszes és ezért érzi magát kövérnek.
Lehet izmosítania, formálnia kéne magát és akkor ő is szebbnek látná magát egy pici husival, formásan.
Próbálj meg először rendet tenni a lelkében, tudasd vele, hogy milyen gyönyörű, hátha kicsit megnyugszik és lehet érdemesebb lenni utána szexelni, mert az akkor jó, ha egy lány nem tartja magát csúnyának.
A konkrét problémát pedig szerintem nőgyógyásztól kérdezzétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!