Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Veszélyes lehet ilyen helyzetb...

Veszélyes lehet ilyen helyzetben az első szex?

Figyelt kérdés
A barátnőm anorexiás, 1 hónapja engedték ki kórházból,össze esett. Előtte már tudtam a dologról mert hát petting volt már meg afféle nyílt titok volt. Nemrég szóba került az első szeretkezés(mindketten szüzek vagyunk még), ő mondta hogy készen van rá és már nagyon akarja, én is nagyon kívánnom de féltem hogy nem fog e neki ártani vagy bekavarni a szervezetébe. olyan 170 valahány centi, 40-45 kg,de pontosan nem tudom. Ti mit mondotok várjunk még ameddig helyre jön, meg milyen veszélyei lehetnek?

2014. szept. 11. 17:18
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
ilyen szerintem nem jut eszébe senkinek. Amúgy meg azért kérdezem mert még nem állt helyre a havi ciklusa vagyis nincs,elvileg...
2014. szept. 11. 17:21
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Én tuti nem szexelnék így senkivel, nehogy baja legyen :S
2014. szept. 11. 17:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
esetleg kérdezze meg a nőgyógyászát, aki tisztában van az anorexiájának a pillanatnyi állapotával.
2014. szept. 11. 17:29
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Mindenképp használjatok óvszert... De én a helyedben meggyőződnék arról, hogy rendben van-e,mert az anorexiások általában gyűlölik a testüket...szóval nehéz dió.
2014. szept. 11. 17:29
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Az #1-ső válaszadó nagyon rátapintott a lényegre, lehet sokaknak ellenszenves, de van abban valami, amit mond, mert...

...sok nő amikor már vékony, még akkor is fogyni akar, namármost ez is betegség!

Meg miért okoznál kárt a szervezetében..., amikor én voltam szűz nővel, az úgy rákapott a f*s.zra, hogy már az enyém is kevés volt neki... :-)

2014. szept. 11. 17:30
 6/13 Noydra ***** válasza:
43%

Azt sem tudod menstruál-e?

Felkészültek lehettek de k.r.vára...

2014. szept. 11. 17:32
 7/13 A kérdező kommentje:
legutóbb még nem jött meg neki, honnét tudjam hogy a következő meg lesz e már...
2014. szept. 11. 17:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Noydra:

Az anorexia egyik tünete, hogy annyira kimeríti a testét, hogy megszűnik, elmarad!

2014. szept. 11. 17:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Talán lehetne rajta segíteni, ha fogyni akarás helyett inkább eljárna valami táncot tanulni, ami szépen formálná az alakját, mivelhogy hiába csontsovány, az a kicsi bőr ami rajta van nem feszes és ezért érzi magát kövérnek.

Lehet izmosítania, formálnia kéne magát és akkor ő is szebbnek látná magát egy pici husival, formásan.

Próbálj meg először rendet tenni a lelkében, tudasd vele, hogy milyen gyönyörű, hátha kicsit megnyugszik és lehet érdemesebb lenni utána szexelni, mert az akkor jó, ha egy lány nem tartja magát csúnyának.

A konkrét problémát pedig szerintem nőgyógyásztól kérdezzétek.

2014. szept. 11. 20:17
 10/13 A kérdező kommentje:
sportol, mai napig jár futni meg vannak lovaik, mindennap lovagol. mondtam neki rengetegszer hogy milyen szép, milyen gyönyörű. csak hát az anyja lelkileg terrorizálja meg verte is és emiatt érzi magát rosszul,ezt csak nekem mondta el...
2014. szept. 11. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!