Az egyik barátnőd 14évesen vesztette el a szűziségét. Én 17 évesen. És azt mondta ne mondjam el soha senkinek mert égő vagyok h 17 éves koromba vesztettem el. Szerintetek is égő? Korában kellet volna?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 19:33
11/19 anonim válasza:
Akkkor gratulálok nem vesztettél sokat sőt nyertél
12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat már kezdtem neki hinni:)
2010. jan. 18. 19:42
13/19 anonim válasza:
valójában sokat veszítettél de majd bepótolod:D:D:D:D:D
14/19 anonim válasza:
Miért lenne gáz 14 évesen elveszíteni? Az ő dolga, ha ő úgy érezte, hogy készen áll rá, az ő dolga. Az az égő, hogy téged égőnek talál. Egyáltalán nem vagy gáz, nyugi. ;)
15/19 anonim válasza:
A barátnőd egy büdös k*va és legszívesebben lerugnám a fejét.
16/19 anonim válasza:
Még hogy égő... Ne már!
Én is 14 voltam; nem bántam meg, de már tudom, hogy korai volt.
Szerintem a 17 ideális életkor. Persze ki hogy.
17/19 anonim válasza:
szerintem nem az a fontos h ki hány évesen veszti el hanem az, h felkészülten komolyan, érzelmekkel. bár ezt 14évesen lehet h nem így fogja fel az ember. az a baj h sokan bulinak fogják fel és egyáltalán nem veszik komolyan pedig mennyi betegségtől és abortusztól lenne kevesebb a világ...
18/19 anonim válasza:
Elkérhetném a barátnőd msn címét? :D
19/19 anonim válasza:
Te csináltad jól szerintem! Nekem egyik barátnőm 13 évesen összejött egy 21 éves fiúval... szeptemberben lett volna 14 éves,de ők már augusztusban lefeküdtek... :S 4 hónap és dobta a pasi(és mint kiderült,amíg jártak,csalta is..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!