Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kivel vesztetted el a szüzessé...

Kivel vesztetted el a szüzességed? Szűzzel vagy tapasztalttal? Mindkettőtök akkori nemét és életkorát írd le! Te kinek vetted már el azóta a szüzességét? Ha jó sztori volt, leírhatod. Nemet és életkort is írj!

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 12:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Az akkori párommal.

Pasival volt már előtte, nővel nem.

Ő 21 volt, én 22.

Nem.

25/l

2015. febr. 6. 14:42
 22/23 anonim válasza:
17 évesen egy 19 éves pasival.Egy hónapig jártunk,és azután felmentem hozzá és megtörtént,de nem volt akkor jó.Másnap szétkürtölte a haverjainak,hogy na sikerült elvenni a szüzességemet,és utána mindenki ezzel viccelődött,én meg tökre kellemetlenül éreztem magamat.Nagyon dühös voltam rá amiért ezt az intim dolgot szétkürtölte,és szakítottam vele.Utána összejöttem egy szűz sráccal és én vettem el az ő szüzességét.Vele nagyon jó volt,és nagyon örült neki,hogy elvettem a szüzességét.Jártunk is egy pár hónapig,de aztán mondta,hogy szeretne más lányokat is kipróbálni,és barátok maradtunk egy darabig,de már nem szexeltünk,csak találkoztunk és beszélgettünk ,meg néha elmentünk együtt discóba.
2015. febr. 6. 14:50
 23/23 anonim válasza:
Barátnőmmel, 20 évesen (ő 19 volt) mind2en szűzek voltunk.
2015. febr. 7. 07:38
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!