Kivel vesztetted el a szüzességed? Szűzzel vagy tapasztalttal? Mindkettőtök akkori nemét és életkorát írd le! Te kinek vetted már el azóta a szüzességét? Ha jó sztori volt, leírhatod. Nemet és életkort is írj!
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 12:47
21/23 anonim válasza:
Az akkori párommal.
Pasival volt már előtte, nővel nem.
Ő 21 volt, én 22.
Nem.
25/l
22/23 anonim válasza:
17 évesen egy 19 éves pasival.Egy hónapig jártunk,és azután felmentem hozzá és megtörtént,de nem volt akkor jó.Másnap szétkürtölte a haverjainak,hogy na sikerült elvenni a szüzességemet,és utána mindenki ezzel viccelődött,én meg tökre kellemetlenül éreztem magamat.Nagyon dühös voltam rá amiért ezt az intim dolgot szétkürtölte,és szakítottam vele.Utána összejöttem egy szűz sráccal és én vettem el az ő szüzességét.Vele nagyon jó volt,és nagyon örült neki,hogy elvettem a szüzességét.Jártunk is egy pár hónapig,de aztán mondta,hogy szeretne más lányokat is kipróbálni,és barátok maradtunk egy darabig,de már nem szexeltünk,csak találkoztunk és beszélgettünk ,meg néha elmentünk együtt discóba.
23/23 anonim válasza:
Barátnőmmel, 20 évesen (ő 19 volt) mind2en szűzek voltunk.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!