Kivel vesztetted el a szüzességed? Szűzzel vagy tapasztalttal? Mindkettőtök akkori nemét és életkorát írd le! Te kinek vetted már el azóta a szüzességét? Ha jó sztori volt, leírhatod. Nemet és életkort is írj!
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 12:47
11/23 anonim válasza:
az király,az enyémet is "elvehetnéd":)na?
12/23 anonim válasza:
Kb. egy hónapja vesztettem el a szüzességemet. A párom már nem volt szűz. Azt hiszem, hogy így jobb is volt. Mindig úgy szerettem volna az elsőn túlesni, hogy a párom már nem szűz. Nagyon óvatos volt, vigyázott rám. Én 21/L vagyok ő pedig 20/F.
13/23 anonim válasza:
16 voltam, a barátom 24. Neki volt már sok nője. Vigyázott rám, óvatos volt, jó élmény maradt. 16 év házasság lett belőle. De már annak is vége:-) Én senkinek nem vettem el. Max a kutyámnak,de az gondolom nem számít.
16/23 anonim válasza:
(23/L) 19 voltam és az akkori szerelmemmel vesztettem el, aki nem volt az (Ő akkor 22 volt). Nem volt valami jó érzés, de ezek ellenére nem vette el a kedvemet a szextől, sőt...:D
17/23 anonim válasza:
szüzzel veszitettem el ..
ő 16
én 15
még mindig együtt vagyunk :)
18/23 anonim válasza:
utolso vagyok . akarom mondani hogy a srac mar nem volt szüz : DD
15*L
19/23 anonim válasza:
14,75 évesen:)
A pasi már nem volt szűz (17 éves)
Senkinek nem vettem el.
Most vagyok 16,5 (lány, de sztem az kiderült:)
20/23 anonim válasza:
14 ÉVESEN múlt év augusztusában Mexikóban egy sikátorban (2 csajjal, gumi nélkül)
jó volt,bakker olyan csajokat azóta még mindig nem szúrtam
(bár 2 14 éves feka csajjal csinálni)Koleszban is már felszúrtam vagy 3-at ezek basszus mind szüzek voltak. NA KI A KIRÁLY!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!