Hány évesen veszítetted el a szüzességedet?
Figyelt kérdés
Elmondtad otthon?? ha igen hogy fogadták??2010. jan. 17. 15:02
11/20 anonim válasza:
15 voltam, és sosem fogom megbánni :)
L/17
12/20 anonim válasza:
21 évesen, nem mondtam el otthon.
21/L
13/20 anonim válasza:
20 evesen, nem mondtam el otthon
14/20 anonim válasza:
14 éves voltam...de Én sem bántam meg!!!
15/20 anonim válasza:
19.szülinapom után 1 héttel :) és nem mondtam el otthon, mert nem kedvelik a pasimat...
16/20 anonim válasza:
20 voltam. Nem mondtam el otthol. Bizarrnak tartom, hogy ezt pont a szüleimmel beszéljem meg. Meg itt aludt mindig a barátom és gondolom rájöttek, hogy nem sakkozunk esténként:D
17/20 anonim válasza:
20. nem éreztem késztetést h anyucinak orrára kössem, különben is a viselkedésből és a az eltelt idő tartalmából kitalálhatták:)
18/20 anonim válasza:
21 évesen és még most se mondtam el a szüleimnek, de az annak tudható be, hogy kilóméterekre tanulok tőlük és ez nem telefon téme.
20/20 anonim válasza:
18 éves szül.napom előtt pár nappal, másfél éve jártunk akkor... türelmes volt,kivárta :) itthon egy szót se,pofon járt volna érte maximum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!