Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mi történt?...

Szerintetek mi történt? Forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, kipróbáltam az önkielégítést méghozzá úgy hogy feldugtam a mutatóujjamat. Nem tudom hogy ien esetben feljuthatott e az ondó a hüvelyembe? azóta ugyanis (1 hónapja) a nmenstruácio nem jelentkezik..:S nem tudom mit tegyek :S Forduljak orvoshoz?

13/l

2014. aug. 31. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább lapozz fel egy biológiakönyvet aranyom. Magadat nem tudod teherbe ejteni, ahhoz egy fiú kell és neki sem az ujja... :)
2014. aug. 31. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Szeretem a paprikás krumplit.
2014. aug. 31. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
hogy kerülhetett ondó az ujjadra?
2014. aug. 31. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
13 évesen lehetne valamennyi eszed. Szégyelld magad. Nevetséges, hogy ennyi idősen ilyen szellemi készségekkel rendelkezel, hogy ilyen megfordul a fejedben. Ajánlom, hogy menj orvoshoz, de valami CT-t is, mert egy nagy lyuk lehet az agyad helyén. Nem is tudom agy nélkül hogy tudtál élni ennyi ideig. Nem vagy medúza?
2014. aug. 31. 20:36
 5/5 anonim válasza:

Tuti 13 vagy?

Van biológia órátok? Mert ha igen, kicsit figyelj oda jobban majd holnaptól...

Nem lehetsz terhes, mert

1. az ujjadon nem lehetett ondó

2. az a fiúknak van és nekik sem az ujjukból jön

2014. aug. 31. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!