Most multam 13. és még mindig nincs semmi jele a serdülésnek (fanszörzeten kívül) szerintetek forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 15:19
1/23 anonim válasza:
Minek fordunál van aki később érik várjál csak szépen nyugodtan.
Lesz minden majd a maga idejében :)
13/L
2/23 A kérdező kommentje:
ok.
2010. jún. 2. 15:21
4/23 anonim válasza:
Első magömlésre gondolsz? Én is 14 voltam mikor megtörtént. Nem kell aggódni.
5/23 A kérdező kommentje:
fiu
és arra gondolok (az osztálytársaim azt mondták hogy nekik már van)
2010. jún. 2. 15:24
6/23 anonim válasza:
Van akinek már tényleg van 12-13 éves korukban, de van akinek csak 15 korában indul el. az átlag szerintem 13 éves kor. Amúgy nem biztos az sem, hogy mindenki igazat mond az osztálytársaid közül, mert ciki lenne beismerniük az igazságot. Pedig ebben semmi ciki nincsen.
7/23 anonim válasza:
Ha fiú vagy akkor még nyugi van, bőven van még ideje. Ha 16 éves korod után sem történik semmi, akkor kell ezzel menni orvoshoz.
8/23 anonim válasza:
Én is nagyon vártam már 13 éves koromban és aztán egyik reggel úgy ébredtem, hogy tiszta g.eci vagyok. Már aznap kipróbáltam, hogy milyen is az orgazmus.
9/23 anonim válasza:
Az átlag fiúknál 14 és fél éves kor (mármint az első magömlés ideje). Épp most tanultam:) És ugye ez is csak átlag, tehát van, akinek csak később.
Ne aggódj:)
10/23 anonim válasza:
nekem olyan 11-12 évesen lehetett az első magömlés nem tudom O_O 17/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!