Ha az, aki még nem közösült, az szűz, akkor az, aki még nem is csókolózott, az extraszűz?
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 02:44
11/21 anonim válasza:
Én is sirok..inkább..Komolyan hajnali 3-kor teheled a mi és a saját agyad is..Jah,bocsi,neked nincs..csak legalább minket kimélj meg!
12/21 anonim válasza:
13/21 A kérdező kommentje:
Chuck Norris nem alszik. Chuck Norris vár.
Egyébként nem trollkodásból írtam a kérdést. XD
2014. aug. 30. 02:59
15/21 A kérdező kommentje:
De szerintetek ez helyes logika? :)
2014. aug. 30. 03:13
16/21 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagy baromság.
17/21 anonim válasza:
ha legalább csókolóztál már akkor annál a lánynál lehet lett volna esélyed tovább is de ha nem akkor nem volt még semmilyen 'kalandod'
18/21 anonim válasza:
Szerintem ne gondolkodj, hidd el, jobb lesz így neked is és felebarátaidnak is.
19/21 anonim válasza:
Akkor ezek alapjan a lvl5 az, aki a lvl4-es kovetelmenyeken kivul csaszarral szuletett. A lvl6 pedig meg lombikbebi is raadasul. A lvl7 az, akinek meg mar az anyja is szuz volt. Lvl8? Talan Jezus. Na erre varrjatok gombot! :D
20/21 anonim válasza:
aki még magához se nyúlt az még hidegen sajtolt is mi?:D így lett a hidegen sajtolt extra szűz olivaolaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!