Mostmár nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
Ma bicikliztem kicsit. Egyszer egy nagyobb szúras felét ereztem a puncimnál. Most pont meg is van a havim....de ez a szúrás féle után jobban véreztem mint eddig valaha....haza mentem mert betétet kellett cserelnem. Tisztara átaztam :/ ilyen meg sohasem volt. Szoval haza értem és miután pisiltem egy vékonyabb hártya logott ki belollem :/ lehet hogy az a szűzhartyam volt?2014. aug. 29. 23:49
1/11 anonim válasza:
Nem a szűzhártyától függ hanem hogy volt-e benned pénisz...
2/11 anonim válasza:
Szűznek az maradtál. Az, hogy sport tevékenység alatt lehet átszakadt a hártyád megeshet.
L
3/11 RRR válasza:
de mert nem fa-sz járt benned
csak a hártyád szakadt el
4/11 anonim válasza:
Igen..a biciklid vette el a szüzesseged..istenem.
5/11 anonim válasza:
Ez nagyon gáz :D A biciklid vette el a szüzességed :D Háááááhááááá, besírok :D
6/11 anonim válasza:
lehet, hogy elszakadt, de ettől még szűz vagy...
7/11 A kérdező kommentje:
Oké ertettem....
És nem kell röhögni! Azért van ez az oldal hogy feltegyem a kédésemet szòval....
2014. aug. 29. 23:58
8/11 anonim válasza:
a nevetést ne szívd mellre, nem neked szól, nem is ismerünk, nem ez az egy eset határoz meg téged
9/11 anonim válasza:
Bicajtól??? Több centire becsúszott a nyereg?? Jujjj... az a méh nyálkahártyája volt, mivel nem lettél terhes, azt löki ki minden hónapban a tested, azért vérzel. Ez a mensi. Ha meg neked túlságosan elöl lett volna a szűzhártyád, amit kétlek, az sem világos, egy bringázástól hogy szakadna át..
10/11 anonim válasza:
Tedd el azt a hártyát egy kis üvegcsébe emléknek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!