Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek poén a szülinapomo...

Szerintetek poén a szülinapomon elveszteni?

Figyelt kérdés

Van pár lány,akik lefeküdne velem.Nem barátnő,csak ismerősök.Van egy-két csinos.Vártam eddig a nagy Ő-t,de nem nagyon akar jönni,eddig csak megbántottak,csaltak,flegmáztak ilyesmi.Alkalmi kapcsolatba elvesztni,nagy hülyeség? Nemsokára meg jön a szülinapom,szerintem tök poén lenne.:DD

Fiú vagyok.

2014. aug. 29. 19:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hármas! Köszi a beszólást! Semmit nemtudsz arról,h mennyit beleadtam,szerelmes voltam,de hiába.egy időre nem tudok beleszeretni senkibe,most nyáron megvolt az utolsó csepp a pohárba.Hát nemtudom,szerintem tiszta poén pont aznap "újászületni".xd :DD
2014. aug. 29. 19:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Hány éves leszel?
2014. aug. 29. 20:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem nagy az értelmi szinted az látszik. Igen, ilyen az élet, van pár pofára esés, mire megtörténik. Én 20 voltam és előtte én is megszenvedtem meg vártam...
2014. aug. 29. 20:08
 14/20 A kérdező kommentje:

13mas,de okos vagy!:D Semmit nem tudsz a dolgokról.:) de nincs kedvem vitatkozni,nem ez a téma.:D 20 éves koromig biztos,h nem fogok várni.Nem bírnám ki.:D

A korom meg nemtudom miért érdekes?:o Fiatal vagyok még.:)

2014. aug. 29. 20:12
 15/20 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Tudom, okosabb mint te. :) Főleg ha egy ilyen kérdést ki kell írnod, mert saját magad nem tudod eldönteni. Ja és a korod sem mered felvállalni.

2014. aug. 29. 20:23
 16/20 A kérdező kommentje:

Nagyon,okos lehetsz!:D látszik a lekezelő fölényeskedő stílusodról!:) Intelligens ember lehetsz! A koromat azért nem árulom el,mert nincs kedvem azt hallgatni,hogy mennyire éretlen vagyok.:D mert ugye a korral el van intézve minden.:) Vicces vagy..:D

De még mindig nem ez a kérdés.:)

2014. aug. 29. 20:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Mert most őszintén mégis mit vársz aranyom? Ilyen kérdésre nem lehet normális választ várni.
2014. aug. 29. 20:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetőséged, főleg, ha jó csajokkal tudnád dugni, élj vele... Én tuti élnék, ha lenne ilyen lehetőségem..
2014. aug. 29. 21:14
 19/20 anonim ***** válasza:
rajta...
2014. aug. 30. 01:25
 20/20 anonim ***** válasza:

a lányok, akiket kinéztél, már nem szüzek?

tudják rólad, hogy szűz vagy még? vagy megpróbálod titkolni, hátha nem buksz le?

2014. aug. 30. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!