Szerintetek poén a szülinapomon elveszteni?
Van pár lány,akik lefeküdne velem.Nem barátnő,csak ismerősök.Van egy-két csinos.Vártam eddig a nagy Ő-t,de nem nagyon akar jönni,eddig csak megbántottak,csaltak,flegmáztak ilyesmi.Alkalmi kapcsolatba elvesztni,nagy hülyeség? Nemsokára meg jön a szülinapom,szerintem tök poén lenne.:DD
Fiú vagyok.
13mas,de okos vagy!:D Semmit nem tudsz a dolgokról.:) de nincs kedvem vitatkozni,nem ez a téma.:D 20 éves koromig biztos,h nem fogok várni.Nem bírnám ki.:D
A korom meg nemtudom miért érdekes?:o Fiatal vagyok még.:)
13-as vagyok.
Tudom, okosabb mint te. :) Főleg ha egy ilyen kérdést ki kell írnod, mert saját magad nem tudod eldönteni. Ja és a korod sem mered felvállalni.
Nagyon,okos lehetsz!:D látszik a lekezelő fölényeskedő stílusodról!:) Intelligens ember lehetsz! A koromat azért nem árulom el,mert nincs kedvem azt hallgatni,hogy mennyire éretlen vagyok.:D mert ugye a korral el van intézve minden.:) Vicces vagy..:D
De még mindig nem ez a kérdés.:)
a lányok, akiket kinéztél, már nem szüzek?
tudják rólad, hogy szűz vagy még? vagy megpróbálod titkolni, hátha nem buksz le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!